LG GM750 vine cu Windows Mobile 6.5

LG şi Vodafone au lansat în România un nou smartphone, pe numele său LG GM750. Acesta este primul terminal din seria LG de 13 telefoane inteligente şi este extrem de uşor de utilizat datorită interfeţei S-Class (acces rapid la informaţii). Este şi primul model LG ce va fi echipat cu Windows Mobile 6.5, un pas uriaş pentru acest producător.

„Un număr din ce în ce mai mare de consumatori îşi doresc telefoane mobile ce încorporează cele mai avansate funcţii şi servicii care să-i ajute să lucreze mai bine şi să fie în contact permanent cu prietenii şi familia şi, evident, să fie uşor de utilizat. Aceştia au nevoie de tehnologii şi de servicii pentru a avea acces la adresa de email, la internet şi pentru a putea descărca aplicaţii, widget-uri şi instrumente dedicate divertismentului, fără nicio problemă. Combinaţia de servicii Vodafone, sistemul Windows Mobile 6.5 şi interfaţa noastră intuitivă S-Class, expertiza în tehnologie şi design, transformă telefonul GM750 în terminalul ideal pe care l-au aşteptat consumatorii cu un program de lucru extrem de încărcat.”

(Claudia Popa, director de vânzări GSM, LG Electronics România)

„LG GM750 este primul Windows phone LG pe care îl introducem exclusiv la Vodafone, cu Windows Mobile 6.5 şi care oferă consumatorilor posibilitatea de fi mereu conectaţi cu ceea ce-i interesează prin programele cu care sunt obişnuiţi de pe PC.”

(Călin Tatomir, General Manager al Microsoft România. )

În oferta Vodafone, telefonul se găseşte la preţul de:
– 229, 00 € cu Vodafone 400 pentru 2 ani;
– 299, 02 € fără conectare.

Mai multe detalii şi specificaţii tehnice.

4 păreri la “LG GM750 vine cu Windows Mobile 6.5

 1. Shume

  Un telefon prea putin subventionat…
  Si mi se pare ca o sa fie la oferta doar in cadrul Vodafone, nu? Degeaba avem un comparator de abonamente romanesc daca telefonul pe care-l vrei este doar intr-o anumita retea. Sau renunti la telefonul dorit pentru reteua favorita? 🙂 O groaza de dileme cu abonamentele si telefoanele astea…

 2. Sorin Autor articol

  Mihai …sincer nu stiu de ce doar la Vodafone, dar se pare ca fiecare companie de telefonie mobila isi comanda anumite serii de telefoane mobile…Asa cum Orange a avut exclusivitate la iPhone etc…

 3. Nelu

  Buna ziua,

  ziceti-mi si mie daca ati incercat vre-un soft de navigatie pe acest telefon. Ce ar merge, sa il pot folosi cat de cat atunci cand ma deplasez prin Bucuresti… Am incercat sa instalez diverse soft-uri dar nici unul nu merge. Cei de la LG habar n-au cum ii cheama cand ii intrebi asa ceva. De Vodafone, nici atat.
  iGo8 ar merge? L-am incercat, dar nu se instaleaza pe card, incearca pe memoria telefonului, care e prea mica.
  Merci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *