22
Mar
2013

LG Optimus G lansat în România

Cel mai performant smartphone LG, OPTIMUS G, este disponibil pe piaţa din România. LG Optimus G încorporează procesor puternic Quad-Core, cele mai noi funcții pentru interfața de utilizare și display de excepție LG HD IPS Plus Real.

LG_Optimus_G_03

LG Optimus G este primul smartphone din lume care încorporează cel mai nou și performant procesor Qualcomm, Snapdragon™ S4 Pro Quad-Core. Noul procesor este cu 30% mai rapid față de un quad-core normal și face posibilă rularea rapidă a mai multor aplicații simultan printr-un afișaj la rezoluție înaltă. Mai mult, procesorul puternic are capacitatea să ducă la limita superioară cele mai recente jocuri grafice.

Noul smartphone oferă o eficiență remarcabilă a bateriei, care a fost proiectată special pentru acest model, fiind mai mică și mai ușoară pentru a se încadra în noul design subțire al telefonului. Având o capacitate de intensitate ridicată de 2.100mAh, puterea bateriei a crescut cu 5 până la 6 procente față de alte baterii de aceleași dimensiuni, datorită tehnologiilor de înaltă densitate și tensiune.

LG Optimus G include noul sistem de operare Android, Jelly Bean 4.1., pentru a oferi utilizatorilor o experiență superioară de utilizare.

Display-ul LG excelent HD IPS Plus Real – de 1280 x 768, 4.7 inci și rezoluție RGB – încorporat în noul smartphone LG oferă cea mai clară vizionare, un text bine conturat, dar și culori vii, naturale. Alături de tehnologia Zerogap Touch, display-ul HD IPS Plus Real oferă și cea mai bună experiență tactilă disponibilă în prezent pe un model de smartphone. În plus, display-ul LG Optimus G este protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi, Gorilla® Glass 2, și oferă cu până la 70 de procente mai puțină energie consumată comparativ cu un display care are fundal alb.

Alături de performanța superioară hardware, LG Optimus G încorporează funcții ale interfeței de utilizare centrate pe utilizator, precum QSlide, QuickMemo, Dual Screen Dual Play, Live Zooming.

QSlide: Cu upgrade 2013, funcția Qslide permite utilizatorilor să utilizeze mai multe aplicații în același timp, ca straturi transparente pe ecran, față de ferestrele poziționate alăturat. Dimensiunea, poziționarea și transparența ecranului Qslide pot fi ajustate după preferința fiecărui utilizator. Prin adăugarea unui video player, QSlide funcționează fără probleme cu browser-ul, aplicațiile încorporate – memo, calendar și calculator.

QuickMemo permite utilizatorilor să scrie, să deseneze sau să noteze un memo cu degetele direct pe imaginea realizată pentru a fi trimisă ca atașament sau ca URL.

Dual Screen Dual Play oferă posibilitatea de a vizualiza aceeași imagine atât pe ecranul smartphone-ului cât și pe ecranul televizorului. Mai mult, utilizatorii pot vizualiza conținut diferit pe fiecare dintre cele două display-uri, prin conexiune wireless. De exemplu, o prezentare cu mai multe slideuri poate fi afișată pe ecranul televizorului, în timp ce LG Optimus G redă notele audio care o însoțesc.

Live Zooming oferă o nouă experiență de vizionare a videoclipurilor și permite utilizatorilor să mărească imaginea în timp real, de până la de cinci ori, fără a fi nevoie să oprească derularea videoclipului. De exemplu, se poate viziona prim planul unui copil dintr-o înregistrare video a unei serbări școlare în timp ce clipul se derulează.

Experiența de utilizare este amplificată prin camera Genius încorporată, cu obturatorul inteligent care își ajustează viteza pentru a capta imagini clare și neblurate datorită faptului că detectează instabilitatea camerei și mișcarea obiectului. Prin funcția Time Catch, camera Genius realizează 5 poze chiar înainte de a declanșa obturatorul pentru a putea alege cea mai bună imagine care captează momentul. În plus, obturatorul cu activare vocală realizează o poză la o simplă pronunțare a cuvintelor “cheese”, “zâmbește” sau ‘LG”.

Performanța LG Optimus G este completată de un design elegant, extrem de subțire. Carcasa frontală neagră, fără dungă între ecran și ramă, este finisată cu un contur fin de metal tăiat cu ajutorul laserului. Suprafața lucioasă a carcasei creează o iluzie tridimensională care strălucește precum o bijuterie.

LG Optimus G, unul dintre cele mai performante smartphone-uri din portofoliul LG, poate fi achiziționat exclusiv din rețeaua Orange la un preț recomandat de 189 euro (TVA inclus) împreună cu un abonament Panteră 39.

LG Optimus G va fi disponibil la Orange până la finalul lunii martie, iar preţul va fi de 500 EUR la liber!

You may also like

Noile modele superioare de televizoare LG oferă opțiuni diferențiate de home entertainment şi noua platformă webOS pentru Smart TV
LG 55EA9800 – televizorul cu ecran curbat şi tehnologia LG WRGB OLED
LG EA93 cu ecran cinematic
Televizorul perfect pentru familie

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Canon EOS 100D – cel mai mic DSLR cu sensor APS-C

Canon EOS 100D este cel mai mic şi mai uşor DSLR cu sensor APS-C din clasa sa, fapt care îl...

Închide