12
Dec
2008

LG Renoir la brat cu filmul „The Day the Earth Stood Still”

LG Romania lanseaza primul telefon de 8 megapixeli, LG Renoir, odata cu premiera filmului „The Day the Earth Stood Still” avandu-l ca protagonist pe Keanu Reeves.

Colaborarea LG Electronics la nivel internaţional cu producţia The Day the Earth Stood Still se înscrie în strategia de marketing a companiei de a sublinia valorile brandului LG, în cadrul unor proiecte inovative. Telefonul LG Renoir promovat de campania dezvoltată la nivel local oferă consumatorilor o nouă experienţă, consolidând în acelaşi timp poziţia de lider a LG în tehnologii de vârf, a declarat dl. Han Khyu, Presedinte al LG Electronics Romania.

Despre LG KC910 Renoir v-am tot povestit, despre filmul „The Day the Earth Stood Still – Ziua in care Pamantul s-a oprit” nu prea am ce sa va povestesc pentru ca nu l-am vazut. Din ce-am citit despre acest film, am inteles ca este vorba de prima intalnire de gradul 3 intre omenire si un extraterestu. Se pare ca acest personaj, ce vine din spatiul cosmic, se vrea a fi „omul” aducator de pace. Klaatu, ca asa il cheama, anunta omenirea ca este momentul ca orice act de violenta si razboi sa inceteze. Nu stim daca a reusi acest lucru, dar va voi comunica dupa ce urmaresc filmul.

Luni, 15 decembrie 2008 orele 18:30, voi fi prezent la cinema Movieplex din Plaza Romania pentru a urmarii filmul „The Day the Earth Stood Still”

You may also like

Noile modele superioare de televizoare LG oferă opțiuni diferențiate de home entertainment şi noua platformă webOS pentru Smart TV
LG 55EA9800 – televizorul cu ecran curbat şi tehnologia LG WRGB OLED
LG Optimus G lansat în România
LG EA93 cu ecran cinematic
Citește articolul precedent:
Cele mai ciudate cladiri

Cum ar fi sa locuiesti intr-una din cladirile urmatoare? Case "slim".

Închide