LG Renoir la brat cu filmul „The Day the Earth Stood Still”

LG Romania lanseaza primul telefon de 8 megapixeli, LG Renoir, odata cu premiera filmului „The Day the Earth Stood Still” avandu-l ca protagonist pe Keanu Reeves.

Colaborarea LG Electronics la nivel internaţional cu producţia The Day the Earth Stood Still se înscrie în strategia de marketing a companiei de a sublinia valorile brandului LG, în cadrul unor proiecte inovative. Telefonul LG Renoir promovat de campania dezvoltată la nivel local oferă consumatorilor o nouă experienţă, consolidând în acelaşi timp poziţia de lider a LG în tehnologii de vârf, a declarat dl. Han Khyu, Presedinte al LG Electronics Romania.

Despre LG KC910 Renoir v-am tot povestit, despre filmul „The Day the Earth Stood Still – Ziua in care Pamantul s-a oprit” nu prea am ce sa va povestesc pentru ca nu l-am vazut. Din ce-am citit despre acest film, am inteles ca este vorba de prima intalnire de gradul 3 intre omenire si un extraterestu. Se pare ca acest personaj, ce vine din spatiul cosmic, se vrea a fi „omul” aducator de pace. Klaatu, ca asa il cheama, anunta omenirea ca este momentul ca orice act de violenta si razboi sa inceteze. Nu stim daca a reusi acest lucru, dar va voi comunica dupa ce urmaresc filmul.

Luni, 15 decembrie 2008 orele 18:30, voi fi prezent la cinema Movieplex din Plaza Romania pentru a urmarii filmul „The Day the Earth Stood Still”

O părere la “LG Renoir la brat cu filmul „The Day the Earth Stood Still”

  1. Pingback: » » The Day the Earth Stood Still - Ziua in care Pamantul se opri - Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *