9
Iun
2009

Liberty Parade 2009

Suntem într-o zi călduroasă de iunie. Gândul a început să-mi fugă la litoral, mare, soare şi fetiţe goale. Evenimentele muzicale se ţin lanţ pe malul Mării Negre şi-mi pare rău că nu pot ajunge la ele şi totuşi este un eveniment la care chiar vreau să merg şi voi face totul pentru a nu-l rata. Este vorba de Liberty Parade 2009 care va avea loc pe 18 iulie pe plaja dintre Saturn şi Venus.

Ca orice lucru important în România, Liberty Parade 2009 are şi un imn – „Revolution”. Pentru prima dată este cântat de un artist internaţional, Tara McDonald şi este produs de: Dj Optick, Dj Andi, Avi şi Rudi (Activ) şi Play & Win.
Imn Liberty Parade 2009

Îmi place, dar totuşi nu se potriveşte cu evenimentul. Nu-mi inspiră nebunia, distracţia şi gălăgia care va avea loc pe 18 iulie. Party people. Cine mai merge?

Acest filmuleţ merită toată atenţia.
(radio21.ro)

You may also like

Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
#papanasimeeting – cei mai tari papanaşi
Ce muzica ascultam de revelion?
Weekend de decembrie 2009

4 Responses

  1. catut

    sa-l ratez pe ferry?nici vorba.am fost dupa el pana in Olanda.nu veneam daca nu era invitat el.o sa fie’amazing’.iubitorii de muzica trance nu au cum sa rateze asa ceva.ne vedem acolo,eu deja imi calc tricoul…..

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
SMS-ul programabil

Vin în sprijinul companiilor de telefonie mobilă, dar şi al utilizatorilor acestor servicii, cu o idee. Propun să se lanseze...

Închide