17
Noi
2010

Life is a Pitch

Pe 25 noiembrie 2010 la Bucharest Hubb va avea loc evenimentul Life is a Pitch care deschide seria intalnirilor si micro-conferintelor din cadrul NetCamp 2010.

Inspirat de experienta editiilor anterioare si plecand de la deviza “Nu este greu sa ai o idee, mai greu este sa stii cum sa o prezinti”, evenimentul isi propune sa ofere actualilor si viitorilor antreprenori online un ghid al celor mai bune practici pentru pregatirea prezentarilor sustinute fie in public, fie in fata investitorilor.

Evenimentul este deschis tuturor celor care vor sa afle cum sa isi dezvolte ideile si sa atraga atentia asupra lor. Invitatii sunt oameni cu experienta in prezentarea proiectelor online, printre acestia numarandu-se: Vlad Stan (Antreprenor online si Co-fondator, SeedMoney), Bobby Voicu (Blogger & antreprenor online), Alexandru Rada (CEO, Squeeqly) si Alexandru Ghise (General Manager, Balaur.ro).

Locurile sunt limitate, avand prioritate cei care se inscriu cu o idee la Launch48 Romania 2010.
Inscrierea la eveniment este gratuita si se face prin completarea formularului de inregistrare de pe pagina dedicata a site-ului NetCamp. Intalnirea este programata sa inceapa de la ora 18.30. Detalii complete se regasesc pe www.netcamp.ro.

Life is a Pitch este o intalnire desfasurata sub umbrela NetCamp 2010, cel mai cunoscut eveniment local de antreprenoriat online. NetCamp 2010 este organizat de Evensys in parteneriat cu Nokia, Microsoft, Biris-Goran, Ursus Breweries si Kaspersky Lab, cu sprijinul SeedMoney. Editia din acest an va avea loc intre 6 si 8 decembrie si va gazdui pe parcursul celor 3 zile o serie de conferinte si micro-evenimente precum Launch48 si VentureConnect, dar si workshopurile Start Up Now!, MobileDev si WeWorkWeb.

You may also like

Secret Party – Sandero serie limitata Orange
Puma Creative Factory Party
Evenimentul 3D al anului!
Pantofi PUMA personalizati
Citește articolul precedent:
Pantofi PUMA personalizati

Da, ati citit bine. Puma lanseaza in Romania, la sfarsitul lunii noiembrie, PUMA Creative Factory (in magazinul PUMA Afi Cotroceni),...

Închide