15
Dec
2008

Loredana – Tzuki – Videoclip

Zilele trecute ascultam pentru prima data melodia „Tzuki” cantata de Loredana si tot pentru prima data vedeam si videoclipul la aceasta piesa. Toate pe monden.info. Piesa mi se pare ciudata, spre rromana, iar vestimentatia, in cateva cadre zici ca e spiderwoman.

Un clip destul de controversat dupa cum au spus mai toate siteurile de specialitate. Loredana lanseaza si la TV acest videoclip, in premiera la Happy Hour pe data de 15.12.2008. Daca in online a starnit discutii de tot felul, oare la TV cum va fi? Clipul a fost regizat de Dragos Buliga, asta pentru cei ce doresc sa participe la concursul organizat de apropo.ro unde puteti castiga un album „Tzuki”.

You may also like

Ce muzica ascultam de revelion?
Cu drag pentru voi
Banii nu au valoare…
Concertul U2 şi cei 10 milioane de spectatori virtuali

4 Responses

  1. La varsta ei trebuie sa socheze prin ceva. De data asta i-a iesit bine de tot cu Tzuki. Tipa este penibila, mai urmeaza sa faca un videoclip cu Nikita 🙂 si apoi poate iesi linistita la pensie. 🙁 Este o copie dizgratioasa a Madonei.

  2. micu

    oh nuuuuuuuuu, iar tziganealllaa…parca trage un a pic a tziganeala deaia ungureasca. poate s-a gandit sa impuste 2 iepuri…

  3. nu shtiu ce zicetzi voi, dar mie kiar imi place videoclipul, e amuzant, numai k saracii copii vor fi… =)) oricum e mijto aa shi app ea nu o copiaza p madonna, ea face un fel de parodie, adik intr-un fel vrea sa zica videoclipul k pan a shi p madonna o da gata tziganul ala

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Telefon mobil LG KS360

In urma cu o saptamana am devenit Campion al presei la SMS si am primit cadou un telefon mobil LG...

Închide