23
Mar
2009

Love Plus provoaca bloggerii

Sa povesteasca despre viata lor intima si au sansa sa castige prezervative. Premiile sunt 108 cutii – locul 1, 60 cutii – locul 2 si 24 de cutii – locul 3 de prezervative. Mai multe informatii pe #Loveplus tripletested. Si daca acest concurs se propaga sub forma de leapsa, Miruna si Blogatu m-au provocat sa le povestesc despre viata mea intima.

Nu o sa respect regulamentul concursului si daca s-a scris despre intalnirea cu parintii iubitilor sau iubitelor, am sa scriu si eu tot despre asta. Mi se pare mai funny.

Prima intalnire de gradul 3 cu parintii unei fetei, mai exact cu mama ei, a avut loc de mult. Eu eram in clasa a 8-a, ea mai mare cu 1 an. Era vecina de la 2, o fata draguta, inteligenta si cu niste ochisori superbi. Mai tarziu am descoperit ca si gurita era dulce, dar trecuse ceva vreme. Eu o stiam pe mama fetei, ea ma stia pe mine, dar nu stia ca am tangente cu fica sa. De 8 martie am cumparat 2 buchete de flori si am mers la vecinica mea sa-i le ofer. Stiam ca mama ei nu este acasa. Surpriza a fost sa deschida chiar doamna, moment in care eu nu am facut altceva decat sa salut, sa ofer florile si sa fug. M-am trezit cu cele 2 reprezentante a sexului frumos la usa mea, moment in care eu cautam sa ma ascund. Parintii mei erau acasa si evident au deschis. A fost momentul cand eu am fost cel mai rusinat. Gestul a fost apreciat si sincer am ramas surprins de acest lucru. Acesta a fost momentul cand si ea mi-a cunoscut parintii in calitate de prietena a mea. Cam asta a fost prima si ultima intalnire cu mama ei in calitate de prieten al fetitei sale.

Urmatoarea intalnire cu parintii unei fete a fost prin clasa a 10-a. Ma indragostisem de o boboaca si intr-o zi, cum mergeam noi spre casa tinandu-ne de mana, ne-am intalnit cu parintii ei. In acel moment am avut tentinda sa ma intorc la 360 grade (nu stiam incotro sa fug), dar ea m-a tinut de mana. M-a prezentat parintilor ei, ne-am salutat si eu am rasuflat usurat ca am scapat teafar si nevatamat. Apoi am aflat ca parintii mei se cunosteau cu ai ei si poveste lunga.

Deja incepuse sa-mi placa sa cunosc parintii fetelor:). Eu sunt o fire sociabila si pot spune ca m-am impacat bine cu toti „socrii” mei. Nici unul deocamdata oficial. Traind intr-un orasel mic, unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea, va dati seama ca nu era fata sa nu-i cunosc parintii, chiar si indirect. Nu puteam sa fac un pas gresit, sau sa ies cu cineva ca parintii nostri aflau imediat. M-am bucurat sa stiu ca parintii mei nu s-au bagat in nici o relatie pe care am avut-o si nici parintii fetelor. Asta da libertate.

In prezent e mai greu sa ne cunoastem parintii. Distantele astea ne impiedica…dar probabil ca va veni si ziua aia:).
Mi-a facut placere sa-mi aduc aminte de primele intalniri cu parintii fetelor si totodata sa-mi aduc aminte de primele relatii. Ce vremuri.

Cine vrea leapsa, sa ma anunte ca-i trec aici si o pot prelua.

You may also like

Eu mananc ca sa ma relaxez
În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Şi el are telefon

1 Response

  1. Ciudat eu am cam fugit de intalnit parintii fetelor, din mai multe motive…
    Insa tin minte ca prima oara a fost tot prin clasa a 6-7a cred, si de atunci am mai cunoscut parinti doar la 2 fete, si acolo am fost mai mult tarat 🙂
    Cea mai tare faza e sa te intalnesti cu parintii unei fete`n oras (tu fiind cu ea) si tu sa nu-i cunosti. E o chestie de spontaneitate si stiu multi care si-au luat-o freza (la figurat vorbind 🙂 Make love not war) doar pt ca au incercat sa para mai altfel…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Intre femei

- inca de mic mi-a placut sa fiu inconjurat de reprezentantele sexului frumos - nu vad unde e gresit in...

Închide