9
Feb
2009

Lumea e trista


Lumea e trista. In oras, in tramvai, pe strada, prin magazine, prin parcuri, lumea e trista. Se simte tristetea in sufletele lor. E adevarat ca banii nu aduc fericirea, dar o intretin si cred ca cele mai multe suparari apar din cauza banilor. Lumea simte criza economica si tot mai mult apasa pe umerii nostri. Incotro ne indreptam?

Cred ca e primul an in care nu pot sa anticipez nimic. Nu stim cat va tine criza, nu stiu cand ma voi angaja, nu stiu cum vor evolua treburile.

Cred ca cel mai important e sa nu ne pierdem optimismul si nici simtul umorului. Important e sa avem grija de noi si sanatatea noastra si cu putin noroc trecem peste toate problemele.

You may also like

În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Şi el are telefon
Problemele cotidiene

4 Responses

  1. In mod sigur,spre bine nu ne indreptam.Lumea mereu a fost rea si toti alergau dupa bani,dar acum e prea de tot…Oamenii care au fost mereu zambitori,optimisti si increzatori,vor ramane asa indiferent de cate greutati vor da,insa cei care nu au fost asa,vor deveni si mai rai,avari,dismanosi,pregatiti sa calce peste toti si toate pentru a-si atinge scopurile…Asta e lumea in care traim,ne adaptam sau nu,depinde de noi…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Bitza in Sufletul Orasului

Aseara Bitza a lansat noul sau album, "Sufletul Orasului", in club Gossip. Lume multa, multi iubitori de hip-hop, muzica buna,...

Închide