Lumea e trista


Lumea e trista. In oras, in tramvai, pe strada, prin magazine, prin parcuri, lumea e trista. Se simte tristetea in sufletele lor. E adevarat ca banii nu aduc fericirea, dar o intretin si cred ca cele mai multe suparari apar din cauza banilor. Lumea simte criza economica si tot mai mult apasa pe umerii nostri. Incotro ne indreptam?

Cred ca e primul an in care nu pot sa anticipez nimic. Nu stim cat va tine criza, nu stiu cand ma voi angaja, nu stiu cum vor evolua treburile.

Cred ca cel mai important e sa nu ne pierdem optimismul si nici simtul umorului. Important e sa avem grija de noi si sanatatea noastra si cu putin noroc trecem peste toate problemele.

4 păreri la “Lumea e trista

  1. miky

    In mod sigur,spre bine nu ne indreptam.Lumea mereu a fost rea si toti alergau dupa bani,dar acum e prea de tot…Oamenii care au fost mereu zambitori,optimisti si increzatori,vor ramane asa indiferent de cate greutati vor da,insa cei care nu au fost asa,vor deveni si mai rai,avari,dismanosi,pregatiti sa calce peste toti si toate pentru a-si atinge scopurile…Asta e lumea in care traim,ne adaptam sau nu,depinde de noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *