18
Iun
2011

Lumea văzută de sus

Cu multe emoţii, miercuri dimineaţă am păşit, pentru prima dată, pragul unui avion. Avea să fie primul zbor din viaţa mea. După această primă cursă, au mai urmat încă trei, una mai frumoasă ca cealaltă. Am avut ocazia să văd lumea de sus şi să fiu cu capul în nori.

Lumea vazuta de sus

Mi-a plăcut să zbor, să mă uit de sus în jos la nori şi nu invers, să văd Pământul cu frumuseţile sale, să văd oraşele. E fascinant! Am făcut 4 curse în două zile şi mereu am descoperit lucruri noi şi interesante. Până şi turbulenţele sau golurile de aer au frumuseţile lor. Adevărul e că-ţi cam ameţesc gândurile, dar trebuie să stai calm şi să ai încredere în cei care conduc „pasărea”.

Dar cel mai frumos a fost zborul de noapte – spre Bucureşti. De sus se vede o mare reţea de luminiţe. Plus că am prins vreme bună şi a fost un zbor lin, fără probleme. Am trecut peste multe oraşe frumos luminate. Unele parcă erau special ornate ca un pom de Crăciun. Până şi Bucureştiul arată bine de sus. E foarte colorat si animat.

Vă las să admiraţi câteva imagini din zborurile spre Amsterdam şi Berlin. Am făcut multe poze şi la întoarcere, dar le-am pierdut din greşeală. Eu le am în amintiri, dar nu vi le pot descrie.


Imagini făcute cu telefonul mobil – Samsung Galaxy SII

Mai multe poze pe contul meu de facebook – facebook.com/sorin.rusi – vezi secţiunea pentru fotografii.

You may also like

Girls Tech at IFA 2012 Berlin
Merg la IFA Berlin 2012 – patria gadgeturilor în Europa
Voi ştiţi cât costă un avion?
Canon EOS 60D – aparatul visurilor mele

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Percuţionişti cu talent

Miercuri seară, la masa festivă - AMD Vision, am asistat la cel mai tare spectacol ţinut de o formaţie de...

Închide