15
Ian
2009

Lumi paralele

Voi stiti ca noi traim in lumi paralele? Traim toti pe acelasi Pamant, suntem inconjurati de aceleasi lucruri, un grup de oameni vorbesc aceeasi limba, dar perceptia vietii si a lumii e diferita de la om la om. FIecare traieste in lumea sa. Aparent suntem toti la fel, dar in realitate suntem atat de diferiti.Proverbul „Cine se aseamana se aduna” este perfect valabil. Fiecare om cauta sa intalneasca oameni la fel pentru a trai impreuna intr-o lume oarecum comuna. Chiar si cand vorbim, fiecare om intelege in stilul sau cuvintele, sensul lor. Oamenii, fiinte atat de diferite si complexe incat nici noi nu ne intelegem uneori.

You may also like

În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Şi el are telefon
Cum să faci femeia fericită

4 Responses

  1. carmen

    si uite asa, in curand vom auzi de sorin ca fiind marele filozof! :p doar ca am o mica nedumerire… ori traim in lumi paralele, ori intr-una comuna? sau in amandoua? recunosc, sunt grea de cap azi!

  2. Geografic traim intr-o lume comuna.Caci geografic suntem obligati sa stam langa anumiti semeni.Insa mental vrbind gandim diferit, intrucat fiecare avem unsistem de gandire diferit si astfel interpretam diferit acelasi lucru.IAr acest sistem diferit de gandire e ilustrat de sorin prin expresia” lumi paralele”.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Vedete-n figuri

Incepand de maine, 16 ianuarie 2009, Prima TV propune un nou show de divertisment. "Vedete-n figuri" este emisiunea care s-ar...

Închide