12
Mai
2009

M-am retras din iConcert

La începutul acestui an, eu împreună cu Lucian puneam bazele proiectului www.iconcert.ro. Se doreşte a fi un site unde găseşti informaţii despre toate evenimentele muzicale din ţară. Nu se ţine cont de locaţie, gen sau artişti.

În aprilie am hotărât să mă retrag din acest proiect, motivele fiind multiple şi personale. iConcert se dezvoltă, creşte şi merge mai departe fără mine. Eu nu mai am nici o legatură, chiar dacă pe twitter vor mai apare update-uri legat de concertele anunţate. A ramas feed-ul activ şi nu mai ştiu pe ce cont este:). Mi-a părut bine de colaborarile avute cu diferite persoane, cluburi şi artişti şi-i anunţ că pe viitor poate vom mai colabora. Eu intenţionez să lansez un nou proiect dedicat tinerilor petrecăreţi. Mai multe detalii la momentul potrivit.

Stiu că am fost criticat şi mai multe persoane s-au supărat pe mine atunci când am pornit proiectul, dar acum că m-am retras poate părerile se vor schimba. Le urez mult succes celor ce se ocupă de iConcert şi le doresc un an de criza fără criza.

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Webstock 2010 – un online tanar
Din online…
In cat timp ti se incarca?

2 Responses

  1. Pingback : Voice Media preia iConcert.ro

  2. Pingback : Retrospectiva 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Casa nu-i ca blocul

Am crescut la bloc, dar o parte din copilărie am trăit-o la casă. Îmi place să stau la bloc, dar...

Închide