26
Apr
2010

Ma dau grandi ca am un Mini Cooper

La inceputul acestei luni, am avut placerea si onoarea sa testez unul dintre cele mai tari site-uri de licitatii create de romani. Grandi.ro are un sistem special de licitatii, care transforma totul intr-o joaca, iar la final puteti sa castigati produse pe bune. Castigatorul este cel care liciteaza cel mai putin, dar sa nu va imaginati ca puteti castiga cu 1.

Grandi.ro este o combinatie intre joc de strategie si licitatie clasica. Poti castiga produse foarte valoroase cu bani foarte putini. Ai sansa sa iti dovedesti priceperea intr-un joc plin de adrenalina. Trebuie sa ai si noroc, dar norocul ti-l si faci tu prin strategia pe care o adopti. Grandi.ro e un joc in care te testezi tu pe tine si din care iesi oricum castigat!

Mai multe informatii despre joc.

In perioada de teste, la licitatie au fost cateva machete auto foarte dragute, impresionante. Ma trezeam noaptea pentru a mai licita, pentru a face analize la ceea ce se intampla pe site si cautam sa implementez cea mai buna strategie. M-am ofticat foarte mult la prima licitatie pentru Mini Cooper, cand sistemul a cazut cu doar 5 secunde inainte de finalizare, iar eu ma pregateam sa fac licitatia castigatoare. Si totusi baietii au fost draguti si mi-au facut cadou de Paste o macheta metalica Mini Cooper.

In prezent pe grandi.ro sunt cateva licitatii interesante pentru: un telefon mobil, un laptop si chiar un Golf 6. Mulfta bafta tuturor! Merita sa incercati sistemul, dar inainte sa intrati in joc, pregatiti-va strategia in versiunea DEMO.

You may also like

Un Concert Live in Second Life
Cum se joaca DOMINO?
Tot un joc
Consola Wii – aparat de fitness

4 Responses

  1. Pingback : Tweets that mention Ma dau grandi ca am un Mini Cooper | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
SMAEB 2010 – Editia a VIII-a (foto)

Am fost la SMAEB 2010, un eveniment dedicat celor pasionati de motoare. Am ramas impresionat de numarul foarte mare de...

Închide