23
Mai
2011

Mă pregătesc de implanturi dentare

De aproape 2 luni, programul meu cotidian include şi orele de mers la stomatolog. Mi-am pus ambiţia ca la finalul lui 2011 să zâmbesc cu toţi dinţii, dar pentru asta trebuie să mă ţin de tratament şi de program. Lucrarea este foarte complicată şi complexă, dar nimic nu este imposibil.

Tehnologia dentară şi stomatologia modernă pot reda zâmbetul dorit şi totul fără prea mari dureri. La mine deja încep să apară primele rezultate. Dupa detartraj, air flow, obturaţii de canal şi eliminarea unor carii, dimineţile au devenit mult mai fresh. Parcă mă odihnesc mult mai bine, iar cavitatea orală nu se mai încarcă cu saliva.

green dental

În urma tratamentelor de canal, am salvat câţiva dinţi, însă, pentru ca am neglijat acest aspetc o vreme, din păcate dantura mea va suferi şi nişte pierderi. Asta înseamnă să neglijaţi dantura foarte mulţi ani şi să ignoraţi sfaturile stomatologilor. Consumul de cola, tutun şi alcool, combinat cu neglijenţa spălatului pe dinţi şi ignorarea unor sfaturi de igienă orală duc la probleme grave ale dinţilor.

Dar totul se poate repara dacă nu interveniţi prea târziu. Şi sfatul meu este: „Mergeţi periodic la control. Nu neglijaţi spălatul pe dinţi. Nu va feriţi de stomatolog pentru că nu vă vrea răul şi nu este duşmanul vostru. Căutaţi să aveţi grijă de dantura voastră pentru că este foarte importantă. În primul rând este vorba de estetic şi apoi dantura este zona unde se pot dezvolta foarte mulţi microbi şi care ulterior pot ajunge în organism.

Eu tind să cred că m-am trezit la timp şi mi-am făcut curaj să repar ce s-a distrus în 20 şi ceva de ani. Mi-am ales cu multa grija clinica si medicul specialist cu care voi face urmatoarele interventii, pentru ca daca tot fac o investitie, vreau sa ma asigur ca este de cea mai buna calitate. Eu merg mereu cu zâmbetul pe buze la Green Dental, cu încredere că ştiu ce au de făcut. Ba chiar intr-o zi le-am spus că au scaunele confortabile.

Tratamentul meu deja a ajuns la un alt nivel. Mă pregătesc de implanturi dentare. Cu toate ca mulţi oameni sunt reticenţi atunci când li se recomandă implantul dentar ca soluţie de înlocuire a dinţilor lipsă, procedura este foarte simplă şi nu implică durere pe parcursul tratamentului.

Implantul dentar nu este o operatiune simplă. Intervenţia chirurgicală pentru implant se face abia dupa ce locul extracţiei s-a vindecat, urmând ca după o anumită perioada de timp să i se ataşeze un bont protetic, pe care va fi plasată coroana, puntea sau proteza dentară. Este important să vă alegeţi medicului implantolog pe baza unor criterii ca: experienţă, certificare, metode de tratament etc. De asemenea, nu picaţi în plasa unui cost scăzut al procedurii pentru că poate creşte şansele ca un implant dentar să sfârşească printr-un eşec. Deteriorarea implantului dentar, afecţiuni la nivelul sistemului nervos, rejecţia implantului dentar sunt doar câteva dintre eşecurile ce pot apărea în urma intervenţiei.

Deşi există un număr considerabil de factori care pot duce la eşecul unui implant dentar, o mare parte dintre aceştia depind de modul în care este realizată procedura. Pentru un implant dentar cu rezultate garantate, este foarte important să facem alegerea corecta a clinicii de implantologie. Green Dental are o echipă foarte bună de specialişti în implantologie şi investeşte constant în perfecţionarea ei. Mai mult de atat, ei sunt singurii din România care oferă soluţia implantul dentar eco-friendly.

Vă voi ţine la curent cu evoluţia tratamentului şi a lucrărilor. Iar la final voi veni cu zâmbetul
meu.

You may also like

Zâmbesc cu toţi dinţii
[Oferta Green Dental] New Patient Offer
(P) Green Dental a redat zâmbetul a peste 100 de biciclişti prin programul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS
(P) Green Dental dă startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Filmele animate şi secretele din spatele lor

Sunt un fan al filmelor animate. Am urmarit seria Shrek, seria Ice Age, Kung Fu Pand, Cars, Rio, Rango, seria...

Închide