11
Mar
2012

Mandinga merge la Baku – Eurovision 2012

Mandinga a câştigat finala naţională la Eurovision 2012. Ei sunt cei care vor reprezenta România la Eurovision 2012, eveniment ce va avea loc la Baku – Azerbaidjan. Fie vorba între noi, anumite persoane ştiau de ceva timp că Mandinga va câştiga faza naţională. Treaba cu votul publicului (mai uşor cu sms-urile), cu juriu, cu nebunie şi câştigat la mustaţă sunt aşa de divertisment, să mai facă TVR nişte rating. Valetin prezintă situaţia de la Eurovision 2012!

În 2009, ştiam cu 2-3 săptămâni înainte că Elena Gheorghe va câştiga. Culmea a fost că ştiam de la un artist, de la cineva care cochetează cu muzica de ceva timp şi chiar foarte bine. Dacă şi ei între ei ştiu, pe noi de ce trebuie să ne mai mire?

Partea tristă este că România trimite piese tot mai slabe. Ne râd şi curcile uneori cu ce piese ajungem la Eurovision. Da, îmi place piesa cântată de Mandinga, dar nu o văd favorită la marele premiu. Plus că şi la nivel internaţional, anumite voturi se dau politic. Noi suntem prea mici ca să înţelegem anumite lucruri, dar bine că ne bucurăm de spectacol.

Aşa că vă las cu piesa câştigătoare!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Pui pe sticlă – la cuptor

Update 12 mai 2012: Aş dori să încerc reţeta şi cu vasul Pyroflam! Când vreau să mă relaxez, gătesc! Şi...

Închide