8
Ian
2009

Mandrie si Glorie – Pride and Glory

A fost miercuri seara, Orange Film, atunci am zis sa mergem la film. Din mai multe rele am incercat sa alegem raul cel mai putin. Asa ca am decis, gasca mare fiind, sa mergem la Pride and Glory (pe romaneste „Mandrie si Glorie”).
Mandrie si Glorie
USA-Geramania, 2008.
Gen: Crima, Drama, Politist
Regie: Gavin O’Connor.
Cu: Colin Farrell, Edward Norton, Jon Voight, Noah Emmerich, Jennifer Ehle.
Durata: 130 min.

In primul rand tin sa va anunt ca bilete am gasit in primele 2 randuri. Nu ma asteptam sa fie asa aglomeratie in Plaza si mai ales la rand la bilete. Fiind gasca, am decis totusi sa mergem. Ne asezam noi in primul rand si incepem sa urmarim filmul. Eram ca masinele de scris. Pentru a citi, trebuia sa miscam capul stanga-dreapta. Apoi ca sa urmarim personajele trebuia sa ridicam capul ceva mai sus…Deja dupa 15 minute obosisem. Oare de ce nu dau si fete pentru masaj?

Sa zic si cateva cuvinte despre film, zic! Destul de plictisitor, cu o actiune trasa de par si lungita pana la limita rabdarii, 130 de minute durata filmului. Multa „militie” si mai ales „militieni” corupti. Ceva impuscaturi si cateva faze de actiune au mai animat putin filmul. Si ca in orice film, totul e bine cand se termina cu bine, sau mai putin bine in cazul acestui film. Daca nu aveti altceva mai bun de facut il recomand. Nota 7 de la mine…asa ca sunt eu mai darnic.

Oricum placerea nu a constat in a vedea acest film, ci faptul ca am iesit cu prietenii. Poate miercurea viitoare vom avea norocul sa gasim si un film mai interesant. Mie unu mi-a placut iesirea, prietenii sunt mereu prietenii si chiar daca e ceva plictisitor, alaturi de prieteni nimic nu e plictisitor.

O parere asemanatoare o gasiti si la Olix, dar la fel ca el, sunt curios sa vad si parerea altor prieteni prezenti: Dan Fintescu, Alexa sau Sinziana. Bobe tu iti exprimi parerea prin comentariu…asta pana cand iti facem si tie blog:D.

You may also like

Avatar – filmul anului 2009?
2012 – nu este sfârşitul Pământului
Pacatele unui politist – Ultimul apel: New Orleans (2009)
District 9 (2009)

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Limba si prevenirea…

unor probleme de sanatate. Limba este un organ musculos, acoperit de mucoasa, foarte mobila, cu sensibilitate tactila mare, aflata in...

Închide