6
Mai
2009

Marea Îmbrăţişare. Vino şi tu pe 20 mai!

Mai sunt 14 zile până la marele eveniment „Free Hugs în 111 oraşe din România„. Pe 20 mai, LumeBuna.ro te invită la al treilea „Îmbrăţişări Gratuite (Free Hugs)”, care va avea loc în 111 oraşe din România.

Nu vreau să mă pierd în detalii, ca atare, vă invit să citiţi ghid-ul care vă va ajuta să întelegeţi mai bine ce se va întâmpla pe 20 mai.

Ia-ţi prietenii şi pancarta „Îmbrăţişări Gratuite” şi ieşi în centrul orasului pe 20 mai! Locurile de întâlnire vor fi afişate pe aici. Dacă vrei să devii voluntar, te poţi înscrie pe freehugs.lumebuna.ro/inscriere.

Într-o Românie tristă, noi să aducem zâmbetul pe buze. Sustin aceasta campanie.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

3 Responses

  1. Rodica

    Saluut! Multumim ca ai sustinut campania Imbratisari Gratuite la tine pe blog! Iti propunem, daca vrei, sa fii alaturi de Lume Buna si in continuare (lumebuna.ro/vrei-sa-ne-sustii). Iti vom oferi, ca si in cazul proiectului Imbratisari, un semn de recunostinta prin a te pune si noi in blogroll (lumebuna.ro/links).
    Daca iti place proiectul si vrei sa faci mai mult decat un banner, poti scrie pe lumebuna.ro sau sa te implici ca voluntar in proiect (contact mihail.musat@lumebuna.ro).

    O zi minunata!:)

    Rodica (voluntar Lume Buna)

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Inna – Love – videoclip

Inna a lansat clipul celui de-al doilea single "Love". Un videoclip reuşit şi bine regizat. (via monden.info) Vă las şi...

Închide