MarketOnline cu layout nou


Desi am auzit ca MarketOnline are probleme si se specula faptul ca-i in faliment, ceea ce am vazut azi pare sa-mi infirme cele citite in presa scrisa si online. In plina criza financiara, MarketOnline devine MarketOnline 2.0 cu un nou layout mult mai atragator, mai dinamic si mai prietenos. Am aflat de pe blogul marketonline ca lansarea noului layout a avut loc pe 11 februarie.

Navigarea pe site se face mult mai simplu si ma bucur c-au renuntat la acele reclame rotative. Este ceva simplu si placut. Culorile folosite sunt rosu si albastru in concordanta cu noua sigla. Era prea mult portocaliu inainte. Ma irita acel rosu de la search si in footer, cele 3 casete capata un border rosu la mouse over, la fel de iritant.

Imi place meniul. Categoriile bine definite si subcategoriile rearanjate. Imi place si pagina produselor si cea de listare a produselor.

Mai am de navigat prin acest magazin online. Am vazut si multe mecanisme noi utile sau mai putin utile. O sa revin cu mici completari.

Un pas important pentru MarketOnline. Felicitari Domnului Mugur Cosmin Frunzetti si echipei MarketOnline.

3 păreri la “MarketOnline cu layout nou

  1. Pingback: Noul site Market Online costă 50.000 de euro | INconstantIN.ro

  2. Oferta web design

    Cel mai mult imi place search-ul, e foarte bine pus la punct. Daca ii dau sa caute un articol, imi afiseaza articolul cel mai cautat, in orice caz, de obicei nimereste foarte bine ce cautam. Excelent!

  3. Bogdan

    Multumim Sorin, poate ne ajuti cu un feedback in masura in care vizitatorii tai sau tu aveti idei si observatii privind site-ul. Asa ne puteti face sa avem un site mai bine pus la punct ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *