23
Mai
2009

Marsul Gayfest 2009

Ştirea zilei difuzată pe toate posturile TV şi pe internet este „Marsul Gayfest 2009” ce va avea loc astăzi de la orele 17.00. Eu am o nedumerire. Păi pentru ce le trebuie atâta promovare la acest marş? Lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali şi care mai sunt cu siguranţă ştiu de eveniment pentru că fac parte dintr-o comunitate mică şi se află imediat. Promovarea excesivă nu duce la ceva bun.

Acum îi întreb şi pe aceştiai „De ce aveţi nevoie de parada gay?„. Mi se pare cea mai mare prostie. Chiar nu mă interesează cu cine faci tu sex şi ce orientări sexuale ai.

Nu am nimic cu oamenii aceştia, dar chiar e nevoie să ţipe în gura mare că sunt gay? Chiar nu-mi pasă, atâta timp cât nu mă afectează în mod direct. Cât sunt respectat ca om şi mi se respectă orientarea sexuala de hetero, aşa îi respect şi eu pe ei, dar tot nu sunt deacord cu acest marş.

Vă vreţi drepturile şi luptaţi pentru ele, dar e bine s-o faceţi în linişte şi să nu-i deranjaţi pe cei din jurul vostru. Şi noi luptăm pentru drepturile omului cu orientări sexuale normale, să trăim decent şi în linişte, dar al naibi daca facem atâta gălăgie ca voi.

You may also like

Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
#papanasimeeting – cei mai tari papanaşi
Weekend de decembrie 2009
45 de copii fericiţi – Smile 2009 la final

5 Responses

 1. A.I.

  cu adevarat promovarea excesiva nu e buna. ca afla si noua dreapta de mars si ii intampina cum stiu ei mai bine :))

 2. viorel

  eu sunt o persoana LGBT DIN ROMANIA dar ceea ce vreau eu sa spun este mult mai important.
  Acest mars este organizat de ASOCIATIA ACCEPT, Si aceata manifestatie nu este o PARADA ci un MARS PENTRU PROMOVAREA DREPTUEILOR PERSOANELOR LGBT DIN ROMANIA.
  DE CE FACEM ACEST MARS ?…………………….
  ACEST MARS IL ORGANIZAM ANUAL PENTRU CA IN ROMANIA NU ESTE ACCEPTATA DIVERSITATEA …………………
  SALUTARI LA TOTI CEI CARE CITESC ACEST COMENTARIU SI ACCEPTATI DIVERSITATEA

 3. Si credeti ca ne intereseaza? Eu accept omul ca om atata timp cat sunt respectat, respect si eu la randul meu. E problema fiecarui om ce orientare sexuala are. Asta nu inseamna ca trebuie sa promovam ceva ce nu este moral. O fi corect dar nu este moral. Nu o facem in public si nu ne laudam ca eu o fac cu femei si tu cu barbati.

 4. clarancenebuna

  Multe lucruri nu intelegeti,asta inseamna ca nu aveti viziuni pentru un viitor liber,de ce nu te intrebi si nu spui NU INTELEG de ce diferite organizati sindicale ies in strada si fac mitinguri pentru marirea salariului,si un trai decent ,de ce ?preotii instiga si scot icoanele din biserica si manifesteaza pe strada,de ce iesim pe strada sa manifestam atunci cind nu ne comvine ceva,exemple sunt cu miile ce e asa greu sa intelegi ,si eu ma intreb de ce oameni se intreaba inainte de a se imforma.Cu aceasta am spus tot ,Dece sa nu avem si noi gay nostri care sa aiba o zi a lor sa manifesteze liberi ,sa fratelnizeze cu totii ceilalti si poate prin aceste manifestari in strada aduc si ei un buget mare in visteria statului,Crezi ca nu vor veni din toata lumea admiratori sai vada pe gay ex comunisti?si gay se intreaba si nu inteleg de ce traiesc in mizerie,de ce hoti si tradatori nu sunt pedepsiti,de ce sunt violatori si pedofili printre ei ,exemplele pot continua .Toti cei care spuneti prin toate metodele de imformare DE CE sau NU INTELEG nu va mai afisati si va puneti intrebari care nu are rost aici se vede gradul de cultura si bunul simt.Sper ca nu am deranjat si imi doresc sa nu mai existe cuvintul DE CE sau NU INTELEG.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
X-Men Origins: Wolverine

Am reuşit să termin de urmărit filmul "X-Men Origins: Wolverine", apărut la 1 mai 2009. Este o producţie plină de...

Închide