1
Oct
2008

Masina nou vs. Masina SH


Blogatu ma provoaca la o leapsa cu si despre masini noi si SH.
Ma intreaba ce-as face daca as avea 20 000 EURO pentru achizitionarea unui autoturism. Pai la bugetul asta mi-as lua o masina noua. Sunt foarte multe modele de autoturisme noi cu pretul pana-n 20 000 EURO si merita sa le cumperi. La banii acestia cred ca pot sa-mi cumpar si una din masinile mele preferate. Dar la fel de bine pot cumpara un Jeep SH, sau o masina din marcile consacrate, BMW sau Mercedes, tot SH.
Cred ca era mai corect daca puneam in discutie un buget mult mai mic, gen 10 000 EURO, si aveam de ales intr-o masina autohtona noua sau o masina straina SH. In acest caz as fi preferat o masina straina SH. O parte din masinile SH pe care le-as lua la bugetul de 10 000 EURO sunt urmatoarele: Opel Astra, Peugeot 206, Hyundai Accent Berlina si lista poate continua.

You may also like

Un blogger din Romania si un Chevrolet Captiva
Dacia Duster – cu stil
Dacia Duster în imagini
Top Gear în România – un altfel de „Borat”

8 Responses

 1. mi-as lua 3 loganuri si ar muri toate fetele :))
  eu imi caut un golf5 gtd, exact 20.000E. second hand, adica de 6-7 luni diesel de 2.0.
  apropos zilele trecut am gasit pe mobile.de un Logan de vanzare bushit in fatza cam rau si scria PT PIESE, Airbagurile intacte :))) din imagini soferul fusese strivit de bordul masinii si airbagurile nu au sarit nici unul… deci iti raspund si la a doua problema, nu logan.

 2. Daca ai bani la greu – masina noua. Pentru cei modesti exista si SH super-avantajoase. Eu mi-am luat din SUA Jeep Grand Cherokee din 2002 cu taxe, inmatriculare (in sua), numere – m-a ajuns pe la 7.000$ (dolari, nu euro)

  Deci se poate si SH avantajos!

 3. da, 10 000 euro e o suma corecta pentru masina sh vs. masina noua. deja la 20 000 intram in alta categorie unde iti poti permite ori o masina noua f buna ori una buna sh.
  pentru 10 000 euro as merge pe un polo nou sau un golf 4 sh. dar prefer masinile noi. 😀

 4. Salutare,

  Din start, ca principiu de „anti aruncare al banilor” aleg un SH.

  In bugetul 10000 euro intra multe masini bune gen Ford Focus 2, VW Golf, VW Polo, Opel Astra H si G, Opel Corsa etc., mult mai optionate si mai bune decat multe masini noi, incadrate in acelasi pret.

  Faza cu loganurile e clasica… Cosmin stie ca are unul in familie :)) {de care vrea sa scape cu insistenta din cate stiu io}

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Champions League 2008 – 2009 continua

... cu meciurile rundei a doua din grupele Champions League. Pentru iubitorii fotbalului dar si al pariurilor sportive, va prezint...

Închide