3
Sep
2012

McDonald’s Romană – un nou concept în România

McDonald’s Romană s-a redeschis după câteva zile de renovare. Acesta a fost decorat în LIM Extreme – conceptul inedit care reflectă valorile companiei şi creează un mediu captivant, cu elemente care surprind ritmul alert al cotidianului.

Noul design este realizat de către arhitectul Phillippe Avanzi, în Studioul de Design European McDonald’s din Paris, unde iau contur toate conceptele aplicate restaurantelor McDonald’s din Europa. În Europa sunt 20 de restaurante McDonald’s decorate în stilul LIM Extreme – artă urbană. Chiar zilele trecute l-am văzut pe cel din Berlin!

La inaugurare au fost menţionate şi câteva cifre interesante:

· Investiţie de aproximativ 750.000 EURO în McDonald’s Romană
· Un spaţiu complex cu o capacitate de 130 de locuri în interior şi 264 locuri în exterior
· 74 angajaţi în restaurantul McDonald’s Romană, peste 3 500 în toată ţara
· Un restaurant McCafé

Fanii McDonald’s probabil că ştiu de faptul că toate restaurantele oferă Wi-Fi gratuit. Însă McDonald’s Romană are şi o zonă cu 5 tablete iPad pentru cei care doresc să navigheze pe internet în timp ce-şi servesc meniul.

Eu nu prea intru des in restaurante fast food, însă noul concept McDonald’s mi-a plăcut şi e posibil să-l vizitez mai des pe cel din Romană. Meniul e variat, se pot servi şi prăjituri, cafele, prăjituri, prăjituri etc.:)

You may also like

Dimineata la McDonald’s

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
eMAG intră pe TV

Nici nu a trecut bine o lună de când Naspers a cumpărat pachetul majoritar eMAG, că a şi apărut primul...

Închide