Memento

La recomandarea unui prieten, am urmarit filmul „Memento„. Este o productie a regizorului Christopher Nolan aparuta in 2000. Acest film se joaca cu mintea ta.

Un barbat amnezic care nu-si mai poate aminti evenimentele recente, foloseste notite si tatuaje pentru a da de urmele ucigasului sotiei sale. Filmul incepe cu o crima si un polaroid cu un cadavru, Totul incepe sa se desfasoare invers. Leonard, personajul principal, incepe sa traiasca invers. Memento este un thriller misterios: un barbat care nu-si poate aminti evenimentele recente, are de dus la capat o razbunare si e atras in plasa unei femei fatale impecabile.

Filmul Memento e o capodopera a filmului independent, un tur de forta regizoral (a fost realizat in doar 25 de zile) care rezista repetatelor vizionari si reinterpretari.

2 păreri la “Memento

  1. Alina

    Este unul dintre filmele mele preferate! Am avut marea sansa de a-l viziona cu subtitrare (audio) in germana, ceea ce se potriveste perfect atmosferei filmului. Cui i-a placut „Memento” (cred ca si tie, sorin!) ii va placea si „The Usual Suspects”! Le recomand pe amandoua cu mare caldura!

  2. Pingback: » » Traim din amintiri - Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *