6
Ian
2009

Memento

La recomandarea unui prieten, am urmarit filmul „Memento„. Este o productie a regizorului Christopher Nolan aparuta in 2000. Acest film se joaca cu mintea ta.

Un barbat amnezic care nu-si mai poate aminti evenimentele recente, foloseste notite si tatuaje pentru a da de urmele ucigasului sotiei sale. Filmul incepe cu o crima si un polaroid cu un cadavru, Totul incepe sa se desfasoare invers. Leonard, personajul principal, incepe sa traiasca invers. Memento este un thriller misterios: un barbat care nu-si poate aminti evenimentele recente, are de dus la capat o razbunare si e atras in plasa unei femei fatale impecabile.

Filmul Memento e o capodopera a filmului independent, un tur de forta regizoral (a fost realizat in doar 25 de zile) care rezista repetatelor vizionari si reinterpretari.

You may also like

2012 – nu este sfârşitul Pământului
Pacatele unui politist – Ultimul apel: New Orleans (2009)
District 9 (2009)
Two Lovers – Iubire la New York (2009)

2 Responses

  1. Este unul dintre filmele mele preferate! Am avut marea sansa de a-l viziona cu subtitrare (audio) in germana, ceea ce se potriveste perfect atmosferei filmului. Cui i-a placut „Memento” (cred ca si tie, sorin!) ii va placea si „The Usual Suspects”! Le recomand pe amandoua cu mare caldura!

  2. Pingback : » » Traim din amintiri - Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Casele de discuri

In ultima vreme am inceput sa ma interesez tot mai mult de muzica, artisti, sa invat cat mai mult despre...

Închide