19
Aug
2009

Merg la concert Madonna

Cineva cu suflet mare mi-a făcut cadou un bilet la concert Madonna – gazon A. Chiar nu mă gândeam că voi ajunge la acest spectacol cu toate că mi-am dorit mereu, dar din anumite motive chiar nu existau şanse. Şi totuşi acum am biletul, este verificat(1), validat şi nu rămâne decât să mă pregătesc pentru marele eveniment din 26 august 2009. Pot spune că a fost un cadou în avans, ţinând cont că ziua mea va fi pe 24 august:).

Sper să mă lase să intru cu „săpuniera” pentru a face fotografiişsi să filmez nebunia. Cine mai vine, care mai semnează condica, cu cine am şanse să mă văd la Madonna?

(1) – Pentru că s-au semnalat multe nereguli şi falsuri în ceea ce privesc biletele la concetul Madonnei, myticket a făcut o rubrică specială de verificare bilete Madonna – 26 august 2009 – Parc Izvor, Bucureşti.

Update: Piticu pune o întrebare „Cât va urca preţul la biletele pentru concertul Madonnei?”. Sincer, eu nu cred că va depăşi 100 EUR (cele la gazon A). Acum vă întreb eu pe voi, în condiţiile in care aveţi bilet la gazon A: „V-aţi vinde biletul, care a fost cumpărat cu 160 RON, la 100 EUR sau 150 EUR?.

You may also like

Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
#papanasimeeting – cei mai tari papanaşi
Weekend de decembrie 2009
45 de copii fericiţi – Smile 2009 la final

3 Responses

  1. AS vrea sa am si eu pe „cineva” sa imi afc cadou un bilet.. deocamdata e cam criza pe la ine ca abia am venit de la mare… dar ma astept poate cine stie ..

  2. Andrei

    Salut! Si eu am avut norocul acesta ptr ca am primit 2 bilete valabile gazon A. In mod normal nu aveam bani sa dau pe bilete, dar uite ca nici acum norocul nu m-a ocolit. Acelasi lucru mi s-a intamplat si la Shakira, unde mi-a facut rost un prieten din Tm de bilet. Am plecat la 14,00 din Buc si la 21,00 am ajuns chiar la tanc. Noroc ca Shakira nu a fost punctuala 😀 Din pacate regret primul concertul Depeche Mode, unde nici bilet nu am avut si nici in Bucuresti nu eram. Am avut acces si la concertele lui Lenny, Metallica si Kyle dar nu am stat decat la inceput ca aveam probleme acasa cu prietena, ca ea nu avea. Astept trupa U2, poate, poate or veni si ei, unde imi cumpar eu bilet doar sa vina! Pana atunci ne vedem la Madonna!

  3. roxana

    Am disponibile 3 camere intr-un apartament cu 4 camere pentru cei interesati de cazare la concertul Madonnei. Apartamentul este ingrijit, gresie, faianta, termopane, 2 bai, decomandat, 2 balcoane. Pret 60 ron/camera.
    Tel: 0761500358

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
De ce o suge FAN Curier?

- Delegatul mă minte în faţă că m-a sunat cu 5 minute înainte să ajungă când eu am cerut să...

Închide