27
Aug
2012

Merg la IFA Berlin 2012 – patria gadgeturilor în Europa

L-a începutul acestui an mi-am fixat ca target să ajung la un târg internaţional IT&C. Şi am crezut în această ţintă, aşa că în perioada 30 august – 1 septembrie sunt la IFA Berlin 2012. Va un press trip powered by Toshiba şi le mulţumesc pentru această invitaţie.

Pentru mine este primul eveniment de asemenea anvergură la care particip. Sper să nu mă pierd printre sutele de gadgeturi care se vor lansa. Voi încerca să fotografiez şi să filmez cât mai multe portabile – ultrabook-uri, tablete, laptop-uri etc. Fotografiile vor fi realizate cu un Canon 1100D, aparat foto de care sunt foarte mulţumit. Toshiba a pregătit o serie de surprize şi va prezenta toţi aşii din mânecă în materie de inovaţie şi tehnologie pentru acest final de an.

Urmăriţi pagina dedicată IFA 2012, de pe laptopnews.ro, pentru a citi despre noile tehnologii!

Cu ocazia aceasta revăd Berlinul, un oraş care imi place foarte mult. L-am văzut anul trecut, îl văd şi anul acesta. Poate pe viitor îl voi vizita mai des.

You may also like

LG EA93 cu ecran cinematic
Televizorul perfect pentru familie
Girls Tech at IFA 2012 Berlin
Samsung AIO PC Seria 7 – un all-in-one PC demn de secolul XXI

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Webstock 2012 pe 28 septembrie

Webstock, cea mai mare conferinţă despre social media din România, revine cu cea de-a cincea ediţie pe 28 septembrie 2012...

Închide