19
Mai
2009

Mesaj de la CEO-ul Google

„Închideţi-vă computerele. Va trebui să vă închideţi telefoanele şi descoperiţi tot ceea ce e uman în jurul vostru. Nimic nu se compară cu strângerea mâinii nepotului vostru atunci când face primii paşii”

Acest mesaj a fost adresat de către domnul Eric Schmidt celor 6000 de studenţi absolvenţi ai Universitatii din Pennsylvania, dar eu cred că a fost adresat tuturor utilizatorilor de calculatoare şi internet.

Am căzut în capcana tehnologiei şi a lumii virtuale, astfel încât am uitat ce înseamnă viaţa reală. Părinţii sunt prea ocupaţi cu joburile şi afacerile şi nici nu observă cum cresc odraslele lor. Nu mă refer la mine, mă refer la toata omenirea.

You may also like

Project Glass: One day…
Nokia E7 – noul communicator
In cat timp ti se incarca?
Google din 884 de imagini 4×6

4 Responses

  1. Stii ca tatal meu nu a folosit niciodata telefonul mobil sau calculatorul? Nu pentru ca nu ar fi avut posibilitatea. Intotdeauna a spus ca sunt lucruri pe lume care aduc o doza de „depersonalizare” a individului. Si pentru el, cele doua lucruri fac parte din aceasta categorie.

  2. samuan

    mmmmmm……!?!?!?!?! :S 😕 si treeea sa zica iojstu’ ce corporatist de guuuuuugăl ca sa avem revelatia asta(scrierea de manelar cu scop intemeiat :D). Ai sa fim seriosi ca lumea in general nu merge decat intr-o singura directie pe care nu o controleaza. Apropo’ in zilele de dupa Pasti am intrat pa servere de CS si acolo pe fundalul sonor de „>>>HEADSHOT<<>>FIRE IN THE HOLE<<<” ce credeti ca isi spuneau jucatori :)) cica : „HRISTOS A INVIAT” !?!?!? :)) e de ras si de plans. Uni oameni sau majoritatea mai degraba nu stiu sa mai faca diferenta si nici macar sa fie sinceri cu ei insasi. La finalul postului cred ca ar fi trebuit sa arati mai degraba caracterul tragi-comic al situatiei ;).

  3. sincer niciodata nu m-am gnadit la chestia asta …chiar daca am numai 20 de ani si nu poate fi vorba inca de familie…dar totusi parca ..”drogul” asta cu internetul si lumea virtuala incepe sa „devoreze” tot mai mult din timpul meu..si probabil neglijez multa lume..sper sa ma conformez si sa reusesc sa petrec mai mult timp cu familia si prietenii
    un sfat excelent

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Concerte si evenimente muzicale 18.05.2009-24.05.2009

A început o nouă săptămână şi petrecerile se ţin lanţ. www.livespot.org este un alt site ce ne poate oferi informaţii...

Închide