14
Iul
2011

Michael Jackson – Bucureşti 1992 – cine a fost la concert?

De când am venit în Bucureşti, am avut şansa, norocul şi ocazia să merg la foarte multe concerte – mai mari sau mai mici. Am participat şi am văzut pe scene idolii copilăriei mele: Madonna, AC/DC, Scorpions şi Bon Jovi. Am ratat Rammstein, Scooter a fost anulat şi aştept U2. Personal consider că Bon Jovi a depăşit orice aşteptare şi este cel mai mare concert şi cel mai frumos din ultimii 5 ani.

Dar vreau să dăm timpul înapoi cu 19 ani şi vă adresez întrebarea din titlu: „Michael Jackson – Bucureşti 1992 – cine a fost la concert?„. Din câte am citit şi m-am interesat, a fost cel mai mare concert organizat imediat după revoluţie şi a rămas pe locul 1 multă vreme. În sufletele unora chiar pentru totdeauna.

Am văzut concertul zilele trecute. Se găseste în 17 episoade pe YouTube.

Stadionul 23 August (fostul Lia Manoliu şi actualul Naţional Arena) a fost plin, publicul era în delir, oamenii leşinau. Mi-ar plăcea să citesc părerile celor care au trăi live acest concert. Cu siguranţă erau alte vremuri, altfel s-au distrat, erau alte condiţii şi mi-ar plăcea să facem împreună o „recenzie”, după 19 ani, la un concert care a rămas în mintea tuturor.

Aşa că vă aştept (fac referire la cei care au fost la concert) cu materiale multimedia – foto/video, cu păreri, impresii, trăiri şi tot ce puteţi spune despre acest concert.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

3 Responses

  1. Oho, ce vremuri!! Nu imi amintesc suficient de multe, sunt totusi 19 ani care au trecut pe repede inainte:-), insa stiu sigur ca a fost evenimentul cel mai dorit la vremea lui, una din primele dovezi ca nu mai e ce-a fost si ca in sfarsit putem vedea asa ceva in Bucuresti.

    Stadiul a fost plin de lume, desi biletul l-am obtinut cu ceva dificultate si la un cost care parea atunci suficient de mare cat sa te gandesti de 2 ori daca mergi sau nu. Cred insa ca multi dintre cei care au fost acolo isi amintesc ca a fost un show de la un capat la celalalt, incheiat cu iesirea lui intr-o masinarie care a zburat pe deasupra capetelor noastre:-).

    Daca ma gandesc acum in urma, il asociez cu senzatia pe care am avut-o la primul videoclip vazut pe TV in Decembrie ’89, cand nu-mi venea sa cred ca vedeam la televizor ceva ce era disponibil doar pe casete VHS intr-un cadru restrans. Apropo, videoclipul era asta 🙂 It’s a Wonderful Life – Black http://www.youtube.com/watch?v=iyfu_mU-dmo.

  2. Rodica Novac

    Concertul lui Bon Jovi a fost fenomenal, l-am trait intens si a reusit sa imi redea o stare asemanatoare celei traite in ’92 la MJ.In inima mea insa a ramas pe locul 1 concertul lui Michael Jackson. A fost o nebunie, o stare ca atunci nu am mai trait vreodata, publicul se manifesta altfel (tipete, isterie, lacrimi).Lesinurile nu au fost neaparat cauzate de emotii…eram pe stadion de la ora 14:00 iar concertul a inceput la 21:00. Pana la finalul cocertului, ora 00:00, nu m-am miscat de la locul pe care il ocupasem (first row,dreapta cum te uiti la scena).Multi nu rezistau si cereau sa fie scosi in afara, erau deshidratati, slabiti si culmea foarte multi dintre ei erau baieti, nu fete :). Concertul Bon Jovi l-a depasit in schimb pe cel din ’96, al lui MJ.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Primiţi cu creativul?

Marian Ionescu, zis şi Mariciu, s-a apucat de treabă. În căutarea jobului ideal, s-a gând să antreneze 18 agenţii într-un...

Închide