12
Oct
2009

Michael Jackson’s – This Is It

Michael Jackson’s THIS IS IT” – este cel mai aşteptat film al momentului. Nu contează cum va fi, simplul fapt că este cu Michael Jackson, îl va face să aibă succes. Este cu imagini unice din culisele pregătirilor pentru concertele pe care urma să le susţină. Filmul detaliază felul în care Michael Jackson a gândit şi a dezvoltat conceptul concertelor sale. Vom vedea un Michael Jackson aşa cum nu a fost văzut până acum: cântăreş şi dansator, dar şi realizator de film, arhitect, un mare artist care îşi perfectionează mult asteptatul show.

Filmul va fi lansat pe 27 octombrie în Los Angeles şi pe 28 octombrie în Bucureşti la cinema Movieplex. UTV împreună cu Vodafone au lansat un concurs în urma căruia vor trimite 2 câştigători, Adelina Dinulescu şi Anca Manole, la Los Angeles pentru a asista la premiera filmului şi încă 100 de câştigători la premiera de la Bucureşti.

M-am înscris şi eu la acest concurs şi poate voi câştiga o invitaţie, totul în funcţie de numărul de voturi strânse. Şi voi puteţi să participaţi la acest concurs, trebuie doar să vă înregistraţi şi să vă puneţi prietenii să voteze. Mult succes!

Michael Jackson’s This Is It – trailer

Michael Jackson – This is it – ultima melodie

You may also like

Michael Jackson – Bucureşti 1992 – cine a fost la concert?
Acesta este „Ce-o fi cu soţii Morgan?”… a fost
Top 10 filme văzute în 2009
Romanisme – Nu ştiam că trebuie să ştiu tot

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
O lume nebună 2-9

Joi a fost lansat episodul 9 din seria 2 - O lume nebună. Urmariţi-l şi o să aflaţi cât de...

Închide