19
Mai
2009

Mihai (Hi-Q) vs. Bicicleta

Ieri am găsit filmuleţul în care Mihai de la HI-Q a căzut cu bicicleta. M-am amuzat pe moment şi am trecut mai departe. Şi eu am căzut cu bicicleta şi mi-am tras nişte semne de bună purtare. Nu e nimic grav în asta.

Astăzi l-am văzut pe mai multe bloguri însoţit de tot felul de comentarii tâmpite. Ipocriţilor, toţi aţi căzut cu bicicleta şi v-aţi belit nasul. Ce e aşa de înjurat în asta? Zâmbeşti datorită situaţiei, dar nu arăta cu degetul şi nu înjura. Mihai face mişcare, se plimbă cu bicicleta, este ECO, dar voi ce faceţi? Staţi şi o frecaţi la rece şi apoi vă întrebaţi de ce sunteţi graşi şi diabetici. Măcar să faceţi şi voi ce face el.

You may also like

Cum a sărbătorit Badea 20 de ani de la revoluţie?
Concert Ştefan Bănică JR si de ce are succes
M-am jucat cu un Nokia N900
O lume nebună 2-17 – Cu iz politic

7 Responses

 1. Da si eu am ras, dar eu am ras de altceva. Ca a cazut ca un bolovan :)). Se vede clar ca a sarit cu roata din fata contra timp. E ma rog acum o sa ma criticati ca bine ca esti tu destept, dar asa este…

  LE: Da, nu am vrut sa zic ca a sarit contra timp, a sarit prea tarziu + ca nu avea destula viteza.

 2. Aaaa de injurat nu-l injur ca n-am de ce. Eu la randul meu am cazut ca el inainte sa invat sa sar, si tot asa radeam si eu de mn si ceilalti de mn dar nu ma injurau. Nu am nimic cu el e treaba lui, doar ca spune-mi tu daca nu starneste asa rasete cand il vezi cum cade :))

 3. E putin vorba si de viteza .. dar cand sari la ceva (scari , rampe , hopuri ..etc) tot timpul trebuie sa salti de ghidon ! El nu a facut asta si deaceea a cazut in cap!

  Se intampla si la case mai mari:)

 4. iliana

  ioooi ce cazatura! sincer eu am ras =)) bine ca nu a patit nimik grav , se mai intampla si eu am cazut ieri cu rolele in parc =))

 5. Eu merg cu rolele oriunde am nevoie. Ajung de doua ori mai repede decat cu masina, si muuuult mai repede decat mergand pe jos.
  Dar tot a facut o greseala ca a intors de ghidon. Si eu am facut downhill mai demult, dar n-am cazut niciodata…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Concertul Depeche Mode se reprogramează

Emagic, organizatorul concertului Depeche Mode în România, duce tratative cu reprezentanţii formaţiei pentru o reprogramare a evenimentului. Cu toţii ştim...

Închide