13
Feb
2011

„Millennium Bank – Viata ne inspira” pe iPhone si Android

De cand au aparut cardurile, am inceput sa adopt stilul occidental, american, cum doriti sa-i spuneti. Imi tin banii intr-un cont, la o banca si utilizez mai mult cardul la cumparaturi si pentru plati. Am si ceva hartii prin buzunare, pentru ca mereu ai nevoie si de lichiditati.

Dar v-am mai spus ca urasc bancile cand v-am povestit despre aplicatia – “Millennium Bank in drumul tau” – lansata in cadrul campaniei „Millennium Treasure” a Millenium Bank. Nu le gasesti cand ai nevoie de ele, dar ele stiu unde sa te gaseasca cand au treaba cu tine – de regula cand ai de platit niste rate.

Cei de la Millennium Bank se pare ca vor sa fie gasiti oricand si oricum. Au mai lansat o aplicatie – “Millennium Bank – Viata ne inspira”. Este o aplicatie care ruleaza atat pe iPhone, cat si pe telefoanele cu Android.

Dupa instalare, se seteaza distanta pe care vrei sa cauti o sucursala Millennium Bank, apoi telefonul se poate roti in orice directie, pentru a se identifica filialele Millennium Bank cele mai apropiate si cele mai convenabile pentru tine.

Mi se pare o unealta interesanta si folositoare, in special pentru cei ca mine, care nu umbla cu prea multi bani in portofel, dar ii tin pe card. Fie ca esti prin oras cu prietenii, fie ca ratacesti printr-o localitate din Romania, aplicatia te ajuta sa ajungi la cea mai apropiata sucursala Millennium Bank si sa-ti mai alimentezi buzunarul cu ceva bani – asta daca ai cont la ei.

Ca sa faci extrageri din bancomate „straine” trebuie sa platesti ceva comisioane care nu sunt tocmai mici. Plus ca nu poti scoate chiar de la toate bancomatele existente. Sunt banci care nu accepta carduri straine.

In ziua de azi, serviciile fac diferenta!

P.S. Nu ratati moneda jucausa! Zilnic aveti sanse sa strangeti puncte:).

You may also like

Concurs şi super premii de la Millennium Bank
Birou – Banca – Casa – Millennium Bank in drumul tau
Imi place bucataria chinezeasca
Cum iesi din criza financiara? – Millennium Bank si salarii de 1500 lei

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Povestea prietenilor adevarati

Voi aveti prieteni adevarati? Dar care este definitia prietenilor adevarati? Cum va dati seama care sunt prieteni adevarati si cum...

Închide