17
Noi
2009

Mircea Geoană la Măcin

O data la 4 ani sau la 5 ani, oraşul Măcin din judeţul Tulcea devine ţinta candidaţilor la preşedinţie. Aşa s-a întâmplat şi weekend-ul trecut, când Mircea Geoană a ajuns pe meleagurile mele natale. La acest miting au participat aproximativ 1000 de persoane, iar Geoana a vrăjit în stilul politic caracteristic.

„În această zonă se va construi în anii următori un terminal de containere de cale ferată între calea ferată lată din zona rusească şi calea ferată europeană. Vreau ca Măcinul să devină simbolul reconectării României, a Dobrogei, la circuitul comercial internaţional şi vreau să văd din nou prosperitate în Dobrogea, nu mai vreau să vad sărăcie în Măcin şi în Dobrogea. Această zonă trebuie să devină o zonă îmbelşugată”, a susţinut preşedintele PSD.

(money.ro)

Fragmentul aceasta l-am tot auzit în ultimii 20 de ani. Mircea Geoană, când puşca mea se vor face cele promise? Podul peste Dunăre este în discuţie de pe vremea lui Ceauşescu, când se va face? O să dispară orăşelul de pe hartă şi tot nu se va face podul şi acel centru comercial promis. Garantez că, după 6 decembrie, o să uitaţi de Măcin, de judeţul Tulcea şi de Dobrogea…

Susţin Revoluţia Bunului Simţ

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Miss Arrubiana 2001 vs. Miss Arrubiana 2012
Portul Brăila văzut de pe bac
Trecere BAC – Brăila-Smârdan

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Top Gear în România – un altfel de „Borat”

Am urmărit episodul filmat de Top Gear în România, o adevarată onoare şi mandrie pentru ţara noastră. Ce reclame şi...

Închide