5
Feb
2009

Monitoare LG full HD, seria W53

De ceva vreme sunt in cautarea unui monitor. CRT-ul meu e depasit moral, obosit si ma oboseste si pe mine. E de 17 si am nevoie de ceva mai mare, un 22inch ar fi perfect. Cei de la LG se pare ca vin cu ceva nou pe piata asta saturata de producatori si produse. Este vorba de noua serie W53, monitoare full HD.

LG Electronics, unul dintre jucatorii importanti pe piata monitoarelor LCD, introduce noua gama de monitoare inteligente W53 care ajusteaza in mod automat luminozitatea in functie de lumina din mediul ambient si de imaginea afisata pe ecran, reducand astfel efectul de ochi obositi ce apare în momentul unei perioade indelungate petrecute in fata monitorului. Avand diagonale între 18.5 si 27 de inci, monitoarele inteligente LG ofera o rezolutie Full HD de 1920 x 1080p si un aspect de 16:9, ideal pentru vizionarea filmelor full HD si pentru jocuri.

Monitorul full HD W53 este dotat cu o serie de caracteristici de ultima generatie denumite „tehnologii inteligente”. Functia Auto Brightness ajusteaza in mod automat luminozitatea ecranului si alte setari ale imaginii in functie de lumina din mediul ambiant, dar si de imaginea afisata pe ecran. Avand în vedere ca pe parcursul zilei intensitatea luminii se modifica, setarile ecranului se modifica si ele în mod automat pentru ca imaginea sa arate in orice moment al zilei perfecta. Totodata, prin ajustarea automata a luminozitatii, monitorul protejeaza ochii.

Bazata pe o tehnologie similara cu cea utilizata la televizoarele LCD LG high-end, functia Auto Bright incorporata in aceste monitoare nu doar imbunatateste calitatea imaginii, ci si reduce consumul de energie prin scaderea intensitatii lumozitatii.

Inovatia oferita de noua serie W53 este Modul Cinema, care transforma vizionarea clipurilor online intr-o experienta uimitoare, eliminand orice ar putea distrage atentia utilizatorilor. Functia spectaculoasa elimina orice ar putea aparea pe ecran cu exceptia clipului video, concentrand atentia consumatorului pe continutul dorit si nu pe reclame.

Noua serie de monitoare inteligente W53 de la LG ofera calitate exceptionala a imaginii alaturi de un design elegant. Monitorul mai ofera si o rata de contrast Digital Fine de pana la 50,000: 1 si un timp de raspuns de 2ms.
Seria W53 de la LG va fi disponibila pe piata din Romania incepand cu luna martie.

Un monitor perfect pentru biroul meu. Eu mai am si o problema cu ochii, asa ca mi-ar fi de mare ajutor aceasta tehnologie Auto Bright incorporata in monitoare.

You may also like

Noile modele superioare de televizoare LG oferă opțiuni diferențiate de home entertainment şi noua platformă webOS pentru Smart TV
LG 55EA9800 – televizorul cu ecran curbat şi tehnologia LG WRGB OLED
LG Optimus G lansat în România
LG EA93 cu ecran cinematic

2 Responses

  1. Si eu mi`am cumparat de curand monitor deoarece Philipsu meu de 17′ CRT ma cam stresa si incepuse sa`si piarda din culori.
    Eu am ales un Samsung 2032bw. Design placut, performante de calitate.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
France Telecom si iPhone-ul

Operatorul francez de telefonie France Telecom a pierdut in instanta dreptul de a vinde exclusiv terminalul produs de Apple, iPhone,...

Închide