Monitorul AOC E2243FW şi-a găsit stăpânul

Aşa cum v-am promis, fix de ziua copilului, anunţăm câştigătorul concursului „Prima experienta cu PC-ul – sau cum calculatorul mi-a schimbat viaţa (concurs)„.

Am validat 20 de poveşti. În funcţie de momentul publicării posturilor, concurenţii au primit număr de ordine. Aşa că am avut un interval între 1 şi 20. Câştigătorul a fost ales de site-ul random.org şi este….dar mai bine vedeţi clipul cu extragerea.

Din cauza unor probleme tehnice, nu am avut şi sunet. Câştigătorul va fi contactat în cel mai scurt timp şi vom stabili împreună cum va intra în posesia premiului. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, le mulţumesc participanţilor şi felicitări câştigătorului.

14 păreri la “Monitorul AOC E2243FW şi-a găsit stăpânul

 1. Sorin Autor articol

  Daca vroiam sa fac treaba asta, probabil ca situatia era alta si castigatorul era un prieten sau cineva cunoscut mie. Asa ca n-am vrut, am tras din prima…acesta e castigatorul, am anuntat totul in regulament…am avut martori:).

 2. Rebreanu Sebastian

  Daca el nu isi revendica premiul in timp util, mai bagi o extragere 🙂 ? O seara frumoasa

 3. Eric

  Sunteti rai cu totii. Hai sa felicitam castigatorul, dar si pe Sorin cu monitorul.
  Sa ne auzim cu bine – in social media

 4. Sorin Autor articol

  Bogdan:), se pare ca tu esti:) Felicitari! Te voi contacta in scurt timp ca sa stabilim cum vei intra in posesia premiului.

 5. Bogdan Anghelina

  Merci. Ai mail-ul meu, mă poți contacta acolo.
  PS: Aștept să-mi scoți block-ul de pe Twitter, l-am căpătat când mi-a fost spart contul și nu am mai apucat să-mi cer scuze pentru cele întâmplate :-D.

 6. Cris-Mary

  Felicitari castigatorului! Iar noi necastigatorii, ar trebui sa dam dovada de fairplay si sa ne acceptam soarta, de data asta Bogdan a fost norococ. Nu mai fiti asa rautaciosi.

 7. Bogdan Anghelina

  @Postolachi Dumitru: Și-ți dai seama ce buni prieteni suntem noi (eu cu Sorin zic) dacă pe Twitter am block de la el :-)). Să fim serioși, a fost o surpriză și pentru mine. Mulțumesc tuturor pentru felicitări.

 8. Pingback: Cel mai iubit dintre pământeni... @ Mariciu.ro

 9. Mariciu

  Am văzut pixelul albastru!!! :)) Glumesc!

  Felicitări lui Bogdan pentru premiu şi lui Sorin pentru campanie!

  La mai multe!

  P.S. Poate data viitoare accepţi mită! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *