5
Dec
2009

#MosNicolaeTweetMeet – un eveniment cu multe zâmbete (poze)

#MosNicolaeTweetMeet – Unul dintre cele mai interesante tweetmeet-uri organizat în scop caritabil. Mălina şi Liana au reuşit să adune un număr impresionant de oameni într-un loc special gătit în strae de sărbătoare, ceainăria Greentea. Cu ocazia aceasta îi mulţumim şi lui Ciprian, gazda evenimentului şi un om extraordinar.

Bucuria din sufletul oamenilor, zâmbetele, bradul, decoraţiunile de Crăciun, evenimentul organizat, m-au făcut să mă simt copil, să mă gândesc că Moş Nicolae există, că sărbătorile de iarna n-au pierit din sufletul românilor. Dar cel mai important a fost faptul că s-a reuşit strângerea de fonduri, produse alimentare şi hăinuţe pentru centrul de Copii ai Străzii Cireşarii II, sector 5, Bucureşti. În centru sunt 43 de copii, dintre care: 29 băieţi şi 14 fete, cu vârste cuprinse între 14 şi 23 ani. Anul acesta la ei a venit Moş Nicolae.

Invitatul special a fost mentalist-ul Vlad Grigorescu, cel care a încins puţin atmosfera cu trucurile sale şi s-a jucat cu mintea noastră. Vă invit să mergeţi la spectacolele lui pentru că o să aveţi ce să vedeţi…Aveţi grijă la mintea voastră…

Apropo, voi aţi fost cuminţi, v-aţi făcut încălţările pentru a primi cadourile de la Moş Nicolae?

Au mai scris şi poze:Malina, Ionut, Liana , Criserb, Anna, Vulupe

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute
Citește articolul precedent:
Talente de bucătar…

Aseară m-a lovit talentul. Am stat în bucătărie şi am gătit. Nu vă pot spune reţeta pentru că nu există...

Închide