You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

4 Responses

  1. E putin exagerat. Ar fi culmea sa stai numai in lopata toata ziua, sa nu mai faci o gluma si chiar un joc din asta copilaresc. Nu inseama ca le iau apararea, insa cele 30 de secunde filmate, nu reprezinta intrega lor zi de munca, sa fim seriosi. Cel mai deranjat e atitudinea celui care a filmat. Impulsionat de ganduri comuniste, de Maria Sa boireu’ .. sa stea muncitorii aia numai in lopata, sa nu miste, sa nu clipeasca, sa nu zambeasca. Oare cel care a filmat, e un exemplu la servici ?! Sta i orele de program fara sa socializeze deloc cu colegii lui ?! Si cand spun socializare, da, pentru cei in cauza „jocul” lor e o metoda de socializare, asa vad ei, asa inteleg ei sa socializeze, fiecare dupa nivelul de cultura si inteligenta.

  2. Freddy nu zice nimeni sa stai doar cu gandul la munca….dar cand vezi ca toti se joaca in 90% din timpul lor de munca, te cam apuca nebuniile.

  3. In cazul de fata se joaca 30 de secunde, nu poti judeca activitatea unei persoane dupa 30 de secunde filmate. Daca era o zi filmata si pusa pe rapid in 30 de secunde, era altceva. Vorbim doar de un moment al zilei, nu de intreaga lor activitate. Poate erau chiar in pauza, ir cel din groapa mai avea chef sa dea o lopata sau poate terminase de mancat si s-a reapucat de munca.
    Repet, nu putem judeca munca unui om itr-o zi doare ptr 30 de secunde de filmare.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Acum avem inaintase

Si-au pus fundul la bataie pentru 1000 EUR acum isi pun sanii. sport.ro cauta inaintase si platesc tot cu 1000...

Închide