4 păreri la “Muncim cu drag si spor

 1. Freddy NrG

  E putin exagerat. Ar fi culmea sa stai numai in lopata toata ziua, sa nu mai faci o gluma si chiar un joc din asta copilaresc. Nu inseama ca le iau apararea, insa cele 30 de secunde filmate, nu reprezinta intrega lor zi de munca, sa fim seriosi. Cel mai deranjat e atitudinea celui care a filmat. Impulsionat de ganduri comuniste, de Maria Sa boireu’ .. sa stea muncitorii aia numai in lopata, sa nu miste, sa nu clipeasca, sa nu zambeasca. Oare cel care a filmat, e un exemplu la servici ?! Sta i orele de program fara sa socializeze deloc cu colegii lui ?! Si cand spun socializare, da, pentru cei in cauza „jocul” lor e o metoda de socializare, asa vad ei, asa inteleg ei sa socializeze, fiecare dupa nivelul de cultura si inteligenta.

 2. Sorin Autor articol

  Freddy nu zice nimeni sa stai doar cu gandul la munca….dar cand vezi ca toti se joaca in 90% din timpul lor de munca, te cam apuca nebuniile.

 3. Freddy NrG

  In cazul de fata se joaca 30 de secunde, nu poti judeca activitatea unei persoane dupa 30 de secunde filmate. Daca era o zi filmata si pusa pe rapid in 30 de secunde, era altceva. Vorbim doar de un moment al zilei, nu de intreaga lor activitate. Poate erau chiar in pauza, ir cel din groapa mai avea chef sa dea o lopata sau poate terminase de mancat si s-a reapucat de munca.
  Repet, nu putem judeca munca unui om itr-o zi doare ptr 30 de secunde de filmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *