Muzica pe internet – taxe sau nu?

Incepand de ieri, tot mai multi incep sa discute despre noile legi care sunt acum propuse legat de drepturi de autor si Muzica pe internet. Mai multi bloggeri au primit un comunicat de presa, venit de la o adresa de mail mai underground si s-au aprins spiritele. Fiecare si-a dat cu parerea, pana si eu i-am injurat pe cei de la ORDA (am inteles ca ei nu au nici o legatura), pana cand a venit Bogdan Manolea si ne-a explicat ce si cum e in realitate. Domnul ne prezinta in 6 lectii cam care este adevarul si prezinta bine.
Totusi raman la concluzia ca se cauta sa se scoata bani din orice. Eu unul nu voi mai cumpara nimic….voi asculta cele zeci de mii de radiouri si asa ii multumesc pe toti. Nu voi mai promova nici un album din Romania si nici o melodie. Avem o industrie muzicala subreda si cauta sa se imbogateasca din orice. Sunt anti-piraterie, e normal sa se plateasca niste drepturi, dar acum sa nu devenim paranoici si avari.

9 păreri la “Muzica pe internet – taxe sau nu?

 1. Sorin Autor articol

  Este o aberatie. E ca atunci cand esti frustrat si vrei sa te razbuni pe cineva, doar ca de multe ori ti-o cam iei in barba

 2. Pingback: RadioLynx - Padurea Nebuna » Blog Archive » 20.000.000 pe luna pentru 1 piesa muzicala pe site?

 3. Pingback: » » Asculta radio si nu e nevoie sa-ncalci legea - Blogu` Lu` Sorin

 4. Comisarul

  Lucrurile nu stau chiar pe roze. Chiar si Bogdan Manolea a putut sa vada lucrul asta cu ochii lui.
  Astazi s-a mai desfasurat o runda de discutii. Si s-au avansat niste lucruri absolut incredibile. Daca va intereseaza, pe blogul meu am scris un post „jos cu muzica de pe site-urile romanesti”.

  Comisarul´s last blog post..Jos muzica de pe site-urile romanesti

 5. Pingback: » » Jos muzica din internetul romanesc - Blogu` Lu` Sorin

 6. Radu

  Vad ca la noi se pun taxe peste tot!Decat sa ascult muzica platita pe internet ascult muzica la radio sau la televizor,ma dispensez de acele gratuitati pe care mi le da internetul sa le iasa bani pentru orice!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *