15
Oct
2008

Muzica pe internet – taxe sau nu?

Incepand de ieri, tot mai multi incep sa discute despre noile legi care sunt acum propuse legat de drepturi de autor si Muzica pe internet. Mai multi bloggeri au primit un comunicat de presa, venit de la o adresa de mail mai underground si s-au aprins spiritele. Fiecare si-a dat cu parerea, pana si eu i-am injurat pe cei de la ORDA (am inteles ca ei nu au nici o legatura), pana cand a venit Bogdan Manolea si ne-a explicat ce si cum e in realitate. Domnul ne prezinta in 6 lectii cam care este adevarul si prezinta bine.
Totusi raman la concluzia ca se cauta sa se scoata bani din orice. Eu unul nu voi mai cumpara nimic….voi asculta cele zeci de mii de radiouri si asa ii multumesc pe toti. Nu voi mai promova nici un album din Romania si nici o melodie. Avem o industrie muzicala subreda si cauta sa se imbogateasca din orice. Sunt anti-piraterie, e normal sa se plateasca niste drepturi, dar acum sa nu devenim paranoici si avari.

You may also like

Ce muzica ascultam de revelion?
Cu drag pentru voi
Banii nu au valoare…
Concertul U2 şi cei 10 milioane de spectatori virtuali

9 Responses

 1. Pingback : RadioLynx - Padurea Nebuna » Blog Archive » 20.000.000 pe luna pentru 1 piesa muzicala pe site?

 2. Pingback : » » Asculta radio si nu e nevoie sa-ncalci legea - Blogu` Lu` Sorin

 3. Lucrurile nu stau chiar pe roze. Chiar si Bogdan Manolea a putut sa vada lucrul asta cu ochii lui.
  Astazi s-a mai desfasurat o runda de discutii. Si s-au avansat niste lucruri absolut incredibile. Daca va intereseaza, pe blogul meu am scris un post „jos cu muzica de pe site-urile romanesti”.

  Comisarul´s last blog post..Jos muzica de pe site-urile romanesti

 4. Pingback : » » Jos muzica din internetul romanesc - Blogu` Lu` Sorin

 5. Radu

  Vad ca la noi se pun taxe peste tot!Decat sa ascult muzica platita pe internet ascult muzica la radio sau la televizor,ma dispensez de acele gratuitati pe care mi le da internetul sa le iasa bani pentru orice!!!!!!!!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
4Tuning Festival 18-19 octombrie

4Tuning organizeaza in perioada 18-19 octombrie 2008, un mare eveniment la Romexpo. 4TuningFestival este organizat pe o suprafata de 10.000...

Închide