12
Noi
2012

Nimeni nu scapă (fără emoţii) cu Vunk (concurs)

Cam filosofic titlu, nu? Dar stai liniştit pentru că nu intru în detaliile emoţiilor. Vunk va lansa noul album – „Nimeni nu scapă (fără emoţii)” printr-un mare spectacol ce va avea loc pe 14 noiembrie, de la ora 20:00. Se anunţă cel mai mare concert al lor, iar Sala Polivalentă le va fi martoră.

Despre concert îţi pot spune că în deschidere vor cânta cei de la Viky Red şi Fara Zahar. Vor urca pe scenă alături de Vunk – Smiley, Antonia, Monica Anghel, Puya şi Eric Martin, solistul trupei Mr.Big. Se anunţă o seara incendiară!

Vrei să fii şi tu martor la un spectacol de neuitat cu Vunk? Am de oferit 2 invitaţii duble. Lasă un comentariu cu numele piesei care îţi place cel mai mult din repertoriul Vunk şi intri în cursa pentru invitaţii. Aveţi timp să comentaţi până miercuri la ora 10:00, 14 noiembrie. Apoi aleg fericiţii câştigători printr-un proces ales de mine, îi contactez şi le ofer informaţiile necesare pentru a intra în posesia invitaţiilor, iar seara la distracţie.

Mie îmi place – Vunk – Vreau o ţară ca afară!

You may also like

#reloadedsmile
Bloggers Lan Party 1 în imagini (foto/video)
Sfaturi de Black Friday 2012
Nerchio vs Bly – DreamHack Bucharest GRAND FINAL

9 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cosmote a plantat 1900 de copăcei în cadrul programului „I love recycling”

În cadrul campaniei "I love recycling", Cosmote a strâns 1900 de telefoane vechi şi accesorii, iar pentru fiecare a plantat...

Închide