9
Iul
2012

Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012

Pe 14 iulie, de la 22:00, Raluk.ro da startul primei editii KoolHunt, o noapte in care cele mai cool localuri din Capitala vor sta deschise – pentru insomniaci, gurmanzi, hedonisti si connoisseur-i ai Bucurestiului cool! Cafenele, ceainarii, baruri, restaurante, toate au fost selectate pe spranceana dintre cele notate cu un punctaj mare de coolhunterii Raluk.ro. Traseul de localuri participante poate fi consultat pe pagina evenimentului, AICI.

Harta Bucurestiului a fost impartita astfel pe trei zone mari: Floreasca-Dorobanti, Victoriei-Lahovari si Mosilor-Foisorul de Foc. Localurile participante vor oferi un item din meniu gratuit participantilor la KoolHunt, care vor primi si o stampila in fiecare local – daca are cel putin o stampila (deci a vizitat cel putin un local), participantul va putea intra la Marele Party Final din Madame Pogany, care va incepe de la ora 1 a.m. De asemenea, aici vor fi organizate concursuri in care vor fi automat inscrisi participantii care au acumulat un anumit numar de stampile (la fiecare 5 stampile acumulate, creste nivelul si premiul oferit – prin tragere la sorti)

Oricine va putea participa, urmarind harta sau “meniul de Bucuresti”, pe care sunt semnalate clar localurile participante.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Bucureştiul văzut de sus
Iarna pe uliţă – varianta februarie 2012

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Situaţia la BAC 2012 – cine e vinovat?

Nici 2012 nu a trezit interesul elevilor pentru BAC. Aşa că rezultatele sunt mediocre - 43.5% au luat nota de...

Închide