21
Iun
2011

Nokia N9 prezentat în România

Astăzi „am participat” şi la evenimentul Nokia! Se pare că am găsit soluţia cea mai eficientă de clonare. L-am trimis pe Marian zis şi Mariciu! Şi acum să vă povestesc despre noile strategii Nokia şi primele impresii despre smartphone Nokia N9.

Nokia România a prezentat astăzi, presei şi bloggerilor, smartphone-ul Nokia N9. Răzvan Petrescu, country managerul Nokia, nu a vorbit mult despre respectivul telefon. Ne-a făcut o scurtă prezentare şi a sublinat ideea de bază: “Oricât de smart este smartphone-ul, acesta nu trebuie să uite principalul scop al unui telefon, să se poată vorbi la el”, făcând astfel o aluzie mică la problemele de semnal ale iPhone 4.

Citiţi: Nokia N9 – Show yourself

Un eveniment scurt şi la obiect, care a adus un plus imagine unui telefon frumos, are un design deosebit şi este foarte practic, usor de utilizat.

Citiţi: Strategiile Nokia

Trebuie menţionat faptul că telefonul are doar două butoane aflate în lateral. Unul pentru reglarea volumului şi al doilea pentru blocarea ecranului. Butonul „home” fiind înlocuit de o opţiune interesantă de glisare din lateralul ecranului.

Cei de la Nokia nu au specificat data lansării în România şi nici preţul de comercializare. Slogan sigur va prinde la români – “Show Yourself”.

2 Responses

  1. Pingback : Nokia N9 - Show yourself @ Mariciu.ro

  2. marius ionescu

    nokia n9 a aparut deja la vanzare , are un pret de 2.200 roni – dar daca e sa-l compari cu un iphone4s , pretul este f mic. marul nu are nimic in plus-poate in minus.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Un ghem de blană

Îmi place foarte mult această rasă de patrupezi canini. Păcat pentru că se murdăresc repede:), dar sunt nişte simpatici, au...

Închide