30
Noi
2009

Noua mea temă la blog…

Să nu vă speriaţi, aţi nimerit bine. Asta este noua mea temă şi va rămâne muuuult timp. Mai sunt de făcut mici retuşuri, dar 90% este funcţională. Mi se pare simplă, aerisită, uşor de străbătut şi articolele sunt mai vizibile. 100% este pentru voi şi mie îmi place. Sper să fim pe aceeaşi lungime de undă. Ceva păreri, idei, comentarii?

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Studii demografice – noiembrie 2009 – sorin.rusi.ro
În News 7
Nu am dispărut…

9 Responses

 1. Asta imi place si mie .. Arata chiar foarte bine acum .. Te prinde mai bine albastrul asta deschis decat portocaliul ala 😛 ..
  Ahh si cum ti-am zis mai centreaza un pic Bitdefenderul ca sta un pic aiurea 😀 .
  Pana acum , cam atat a vazut ochiul meu critic :)) :*

 2. Sunt de părere că mai ai de lucrat la ea. Fontul folosit la comentariu îi scade din lizibilitate. Precum şi cel folosit în sidebar. Mă gândesc cum arată pe o rezoluţie mai mare..o să te anunţ.

 3. Twitter das ? WTF ? In pop-up-ul de la trafic.ro e stresant scoate-l. Schimb de link-uri în footer ? Seo spam pe faţă:) Dacă faci modificările care ţi le-am spus ar arăta mult mai ok.

 4. Un pas inainte, nu-mi placea thema anterioara asta este mai placuta, albastru relaxant si parca lucrurile sunt organizate mai bine … mai e de lucru putin, si dupa cum zicea si madalin un alt font ar prinde bin (eu citesc mai mult din reader, intru pe blog doar cand vreau sa comentez) … oricum e mai bine cu thema asta … pusesem si eu ochii pe ceva asemanator inainte sa pun thema care o am acum.

  PS: Vad ca blogul meu mereu dispare din blogroll 🙂

 5. tema e foarte ok ! singurul lucru pe care l-as schimba este containarul incare postezi , este prea ingust …poate as adauga cativa cm in plus 🙂

 6. Salut Sorin, e prima data cand calc pe aici , e frumoasa tema , curata dar culorile aduc un aer rece impreuna iconitele de sharing pregatite de sarbatori 🙂

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Launch48 – lansează un proiect online în 48 de ore

Încep prin a-l felicita pe Cristi Manafu pentru aducerea proiectului englezesc Launch48 şi în România. Acesta este un eveniment în...

Închide