„Nu-l citesc ca e considerat cel mai bun”

La intalnirea de la Craiova, am socializat si am vorbit cu multa lume noua. Printre noi s-au aflat si 2-3 hai 4 fete. Intr-o discutie purtata cu una din acestea…..am ajuns si la discutii despre blogosfera si bloggerii mari. Eu i-am spus, ca cel mai mare blogger din Romania este Zoso si ca scrie bine, in general scrie bine si interesant. A avut si perioade mai proaste, dar se pare ca si-a revenit. La auzul acestor vorbe, tipa a zis ca nu-l va citi pe Zoso, tocmai ca este considerat cel mai mare blogger. Mi-a marturisit ca, acest lucru nu o atrage incat sa ajunga sa-l citeasca. Sincer nu prea am inteles, dar fiecare e liber sa faca ce vrea. Dar, dupa toata discutia, mi-a trezit un semn de intrebare. Voi cititi bloggerii mari? De ce? Eu citesc doar o parte dintre acestia, pentru ca mereu am gasit chestii interesante si mi-a placut stilul lor de a exprima atat intamplarile personale cat si cele generale.

7 păreri la “„Nu-l citesc ca e considerat cel mai bun”

  1. doggy

    Zoso cel mai mare blogger ? =))))))))) am ras la faza asta. Zoso poate e cel mai mare copiator, si am simtit-o pe pielea mea :))).

  2. anetoiu

    il citeam si eu pe zoso dar pentru un motiv anume (nu pentru spam /:) ) acum singurii bloggeri mari pe care ii citesc sunt blogatu si visurat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *