13
Iul
2009

Nume peste nume … ce mai contează

Bună prieteni. Azi mi s-a întâmplat un lucru ciudat şi deschid acest subiect pentru că vreau să ştiu dacă şi voi aţi păţit la fel, să ştiu dacă sunt singurul ciudat.

Într-o discuţie cu un prieten, acesta pronunţă un nume de fată. Continuăm discuţia, toate bune şi frumoase, încheiem discuţia etc. La un moment dat eu deschid o altă discuţie cu o doamnă şi, din greşeală, o strig pe numele pomenit de prieten în discuţia noastră. Mi s-a părut o fază foarte aiurea şi nu pot să-mi explic „de ce?”. Oare care este reacţia acestor persoane? Să nu omitem faptul că eu m-am ruşinat instant si mi-am cerut scuze. Am încercat să-i explic de unde şi confuzia. E a doua oara când mi se întâmplă acest lucru. Aţi păţit şi voi la fel? Sper să nu fiu singurul….

You may also like

Urban Soup Nights – 5 septembrie 2009
Un tratament pentru nervozitate?
Şi băieţii plâng
Şi weekendul e la jumătate

7 Responses

  1. Se întâmplă, nu e nimic ciudat.Ţi s-a întâmplat să mergi la piaţă să vrei să ceri ceva şi să spui de fapt cu totul altceva şi să se uite ciudat la tine vânzătorul?
    Nu aveai de ce să te ruşinezi, în locul tău m-aş fi amuzat , destul de subtil, bineînţeles.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Newmium iXBrowser

Compania Newmium a anunţat, acum câteva zile, că va lansa un nou jucător pe piaţa browserelor pentru internet - Newmium...

Închide