O fata beata

Aseara am fost la concertul lui Paul Van Dyk. Super atmosfera, jocuri de lumini si lasere, sunet puternic, coafura rezista (asta nu). Cum era si normal, si-au facut prezenta si foarte multi cocalari si pitzipoance. In incercarea mea de a fotografia 3 pitzi, am fost observat si s-au lasat fetele fotografiate. Cu una dintre ele (beata muci) am avut un dialog foarte ciudat, ori eu sunt ciudat?
„Ea: Da-mi telefonul!
Eu: Noteaza.
Ea: Nu, da-mi telefonul.
Eu: Pentru?
Ea: sa-ti dau ID-ul de mess”

Eventual mi-l spunea si-l notam eu….dar na….
Deci de acum inainte va dati telefonul sa va dea ID-ul de mess. Asta este generatia 3M ((Mess, Mall, Manele). Am incercat sa nu ma imbat si eu de la mirosul de borhot ce-i iesea din gura. Pacat de ea, ca era o pitzi simpatica.
Nu am suportat niciodata persoana care consuma alcool mai mult decat poate duce. Nu am suportat persoanele care se fac muci, in special fete.

5 păreri la “O fata beata

 1. Sorin Autor articol

  Eu nu dau telefonul din mana la necunoscuti. Am rugat-o sa-mi lase numarul sau sa-mi zica id-ul..dar ea vroia telefonul. LG KC910:P

 2. Mihai

  c’mon 🙂 tu crezi ca numai ai nostrii se imbata! am mai spus-o si o mai zic… peste tot e la fel!
  nu numai in romania, asa ca…please 😉 in irlanda aia plecau acasa se futeau bine si a doua si-ar fi vazut fiecare de viata lui. si da. acolo femeile beau mai dihai ca barbatii. ce ai vrea sorine? sa fie usa de biserica? sa fie maica stareta? asa e generatia actuala! nu mai stiu de frica, nu mai stiu de nimic. astia suntem, astia dansam!

 3. Tzukune

  Asa e, asa e Sorine!
  Asta e generatia care va involua si va duce omenirea la cea mai josnica infatisare… lumea va arata ca in filmul „IDIOCRACY” (pentru cei ce l-au vazut si cei care nu l-au vazut ar trebui)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *