11
Oct
2008

O fata beata

Aseara am fost la concertul lui Paul Van Dyk. Super atmosfera, jocuri de lumini si lasere, sunet puternic, coafura rezista (asta nu). Cum era si normal, si-au facut prezenta si foarte multi cocalari si pitzipoance. In incercarea mea de a fotografia 3 pitzi, am fost observat si s-au lasat fetele fotografiate. Cu una dintre ele (beata muci) am avut un dialog foarte ciudat, ori eu sunt ciudat?
„Ea: Da-mi telefonul!
Eu: Noteaza.
Ea: Nu, da-mi telefonul.
Eu: Pentru?
Ea: sa-ti dau ID-ul de mess”

Eventual mi-l spunea si-l notam eu….dar na….
Deci de acum inainte va dati telefonul sa va dea ID-ul de mess. Asta este generatia 3M ((Mess, Mall, Manele). Am incercat sa nu ma imbat si eu de la mirosul de borhot ce-i iesea din gura. Pacat de ea, ca era o pitzi simpatica.
Nu am suportat niciodata persoana care consuma alcool mai mult decat poate duce. Nu am suportat persoanele care se fac muci, in special fete.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Jocuri de societate – board games
Studii demografice – noiembrie 2009 – sorin.rusi.ro
Noua mea temă la blog…

5 Responses

  1. Mihai

    c’mon 🙂 tu crezi ca numai ai nostrii se imbata! am mai spus-o si o mai zic… peste tot e la fel!
    nu numai in romania, asa ca…please 😉 in irlanda aia plecau acasa se futeau bine si a doua si-ar fi vazut fiecare de viata lui. si da. acolo femeile beau mai dihai ca barbatii. ce ai vrea sorine? sa fie usa de biserica? sa fie maica stareta? asa e generatia actuala! nu mai stiu de frica, nu mai stiu de nimic. astia suntem, astia dansam!

  2. Asa e, asa e Sorine!
    Asta e generatia care va involua si va duce omenirea la cea mai josnica infatisare… lumea va arata ca in filmul „IDIOCRACY” (pentru cei ce l-au vazut si cei care nu l-au vazut ar trebui)!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Paul Van Dyk – concert in Romania

Update: Deseara merg la concertul lui Paul Van Dyk. Dupa orele 22.00 posibil sa fiu deja la Arenele Romane. CIne...

Închide