8
Ian
2009

O isterica la TV

Cele mai proaste emisiuni vazute la TV in Romania, sunt acele concursuri interactive prezentate de tot felul de pitzipoance. Toate emisiunile cu concursurile interactive sunt regizate. Toti care suna sunt taxati, dar in direct intra cine trebuie. Dar ce sa mai zicem cand la TV apare si o isterica?
Isteria la National TV costa 5000 Lei (amenda platita)

Pe asa ceva platim noi abonamentele TV. CNA-ule dormi? Cand opresti aceste emisiuni? Mai bine ascult muzica in acele momente de umplutura.

Via Marius Sescu

7 Responses

  1. La CNA a ajuns era glaciara si au inghetat pentru 2000 de ani de acum incolo, iar la tipa asta cred ca incalzirea globala e tot mai densa! ;))

    Deaia nu ma mai uit eu la TV!

  2. diana

    Deci…asta e Romanica noastra scumpa si draga…si ne mai intrebam de ce copii astia care au acum 7-8-9-10 ani sunt isterici si foarte agresivi!!!pai daca o vad pe tanti aia de la televizor ca urla ca o nebuna ca vrea un telefon si face cum face ca pana la urma sa primeasca acel telefon(de preferat in gura direct)…copii ce zic…hai sa fac si eu asa ca poate imi cumpara ce vreau!!!nu-i asa?Tara de kkt!!!!!toate mizeriile le vedem la TV!!!

  3. Pingback : CNA cand isi face treaba? - Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Mircea Badea – se relanseaza?

Astazi am citit aici si aici despre Mircea Badea care si-a sters blogul. Acum nu stiu daca din greseala sau...

Închide