21
Aug
2008

O noua sursa de venit pentru Adi Mutu

Adi Mutu „prins cu usa”, de Chelsea si obligat de FIFA sa plateasca o uriasa amenda de peste 17 milioane de euro, cauta noi modalitati de a face bani. Se pare ca, daca tot a ajuns un nume in lumea fotbalistica, spera sa ajunga si pe masa consumatorilor de vinuri. Adi Mutu a scos vinul ce-i va purta numele.Il 10 di Adrian Mutu” este produs in Castelnuovo Berardenga, una dintre cele mai faimoase regiuni viticole din Italia, si se gaseste pe piata in trei sortimente. Se pare ca vinul lui Mutu se vinde bine. Degeaba ne face masa mai frumoasa si mai sanatoasa daca nu joaca si fotbal. Oare cate sticle de vin a la „Adi Mutu” trebuiesc vandute pentru ca briliantul sa-si achite amenda?

You may also like

Mutu bun de plata
Cea mai mare amenda

3 Responses

  1. SABIN

    Chiar nu stiu ce te freaca pe tine cate sticle de vin trebuie sa vanda Mutu. Ce legatura are vinul cu despagubirile pe care le datoreaza? Nici una. Discutam discutii. De ce spui ca nu joaca fotbal? Spui doar asa ca sa fii si tu in ton cu ceea ce se spune pe la tv. TU nu ai propriul cap? NU. Nu poti sa filtrezi nimic? Ce ar fi sa emiti si tu o opinie pertinenta. Eu zic ca nu prea esti in stare.
    In legatura cu vinul…CE vrei sa faca omul cu banii sai? Isi pune pe picioare o afacere. Sau poate este o pasiune. Ce ne intereseaza pe noi chestia asta? E treaba lui.
    DACA AI FI DESTEPT AI COMENTA EVENTUALA LEGALITATE SAU NU A UNEI ASEMENEA CLAUZE CA ACEEA DIN CAUZA CAREIA MUTU A FOST OBLIGAT SA PLATEASCA DAUNE IMENSE. MIE NU MI SE PARE IN REGULA SA TE OBLIGI LA IMPOSIBIL IN MOMENTUL IN CARE INCHEI UN CONTRACT CA FOTBALIST. PRINCIPALELE ASPECTE LA CARE TE OBLIGI SUNT IN LEGATURA CU FOTBALUL, TOTUL SE INTERPRETEAZA PRIN ACEASTA PRISMA, IAR NU IN SENSUL DE A/L DESFIINTA PE UN ANUMIT JUCATOR LA PRIMA GRESEALA. ADICA EL A FOST OBLIGAT SA PLATEASCA SI PE MAMA SI PE TATA. ADICA DOMNU MUTU CA SA JOACE LA LONDRA TREBUIA SA VINA CU BANII DE ACASA PENTRU O EVENTUALA BOACANA. E CAM AIUREA. STII SI CAMIONAGII ADUC IN FIRMA CARE II ANGAJEAZA O GARANTIE PENTRU EVENTUALELE DAUNE, DAR ACEA GARANTIE E INFIMA IN COMPARATIE ATAT CU DAUNA DAR SI CU CASTIGURILE. MIE MI SE PARE CA E CEVA IN NEREGULA CU ACEA CLAUZA SI CU MODUL IN CARE A FOST TRATAT JUCATORUL SI ASTA INDIFERENT DE CUM JOACA EL ACUM SAU CE FACE. NICI NOI LA LOCUL DE MUNCA NU SUNTEM PREA STRALUCITI.

  2. Sabin..cand esti o persoana publica, ajungi sa fi in centrul atentiei. Mutu a fost pe val cateva luni, apoi Europenele le-a facut praf, acum are probleme, accidentat. Ok, hai sa fim langa el si sa-l sprijinim moral. Asta e. Iar „trasul pe nas” nu l-am pus nici eu nici tu. Si articolul este usor carcotas…dar daca tu nu sti sa vezi asta…atunci asta e. Este o opinie a ta si o respect.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Am scapat de vicii

Am scapat de vicii sau cel putin asa cred. Cat am fost acasa, am scapat de vicii. Nu am fumat...

Închide