1
Oct
2009

O poveste cu BCR-ul

Este cineva interesat de poveştile cu şi despre bănci? Hai să vă spun una recentă, încă frige…s-a petrecut aseară.

Înainte să încep povestea, am o întrebare: „Voi unde schimbaţi valuta?
a) ghişeu bancă;
b) schimb valutar
c) automat de schimb valutar (cred că doar BCR-ul are).

Aseara am avut cel mai prost final de zi, cu toate că nu era marţi cu 3 ceasuri rele, şi cu cele mai proaste decizii. Având ceva valută la mine, am decis să o schimb la un automat de schimb valutar. Proastă inspiraţie! Se făcea că era ora 18.35 şi eu aşteptam banii, care nu mai ieşeau, de la un automat BCR în Victoriei. Dracia tehnologică se blocase la eliberarea banilor.

Plin de nervi, pentru că era o sumă frumuşică, pun mâna pe telefonul de la bancă şi sun în centrală la relaţii cu clienţii. Acolo dau peste o duduie care mi-a spus clar, scurt şi la obiect „Problema se va remedia mâine când vor începe munca cei de la bancă, adică după ora 09:00„. Vă daţi seama că am înghiţit în sec şi m-am conformat celor spuse, pentru că oricum nu aveam pe cine să strâng de gât. Poate pe mine.

Conştientizaţi că se poate întâmpla unor oameni, care sunt în tranzit prin Bucureşti, şi sunt nevoiţi să aştepte până dimineaţă? Dacă eu aveam nevoie urgentă de suma respectivă? Cine plăteşte pagubele create de lipsa de profesionalism a unei instituţii bancare? De ce nu există un om care să intervină în situaţii de urgenţă? Măcar un paznic, dar nu era nimeni, absolut nimeni.

Azi am rezolvat problema şi mi s-a explicat că astfel de probleme vor exista mereu. Ţine de hârtiile din aparat şi modul în care sunt apucate. Deci nu voi mai utiliza aceste maşinării şi voi apela la celelalte 2 variante din sondajul meu.

Toată întâmplarea asta nefericită a venit într-un moment nepotrivit. Eu oricum eram un pachet de nervi pentru că nu găseam intrarea în club PAT, locul unde s-a ţinut DIGI CAFE. Evenimentul a avut loc aseară si s-a discutat despre bănci şi despre securitatea tranzacţiilor bancare pe online.

Seara s-a terminat frumos la un film cu gaşca nebună. Am fost la Gamer (2009), dar vă voi povesti despre film într-un alt articol.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

2 Responses

  1. 1. si Raifeissen are automate de schimb valutar.
    2. Eu am patit ceva similar cand am depus banii la un bancomat Credit Europe. Dar era putin peste ora inchiderii si m-am agitat in fata usii pana a venit un paznic. Acela a chemat un sef(ulet) si dupa ce am dat cateva declaratii, copii dupa buletin si nite explicative mi-am recuperat banii.

    Tot a douoa zi m-au sfatuit si ei, dar cu putina insistenta a mers. 🙂

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
E criza in Romania?

Foarte mulţi oameni, de tot felul, spun că este criză în România. Firmele au dat afară angajaţii, s-au tăiat salariile,...

Închide