19
Feb
2009

O telenovela

De cateva zile discut cu un amic despre viata lui sentimentala. E parca desprinsa dintr-o telenovela. Am incercat sa ofer si ceva sfaturi, dar imi este greu daca nu cunosc persoanele. Voi incerca sa relatez pe scurt cam despre ce este vorba, sper sa-mi si reuseasca.

Personaje:
– 1 bucata amic
– 1 prietena oficiala
– 1 amanta
– 1 prieten amanta

Amicul meu are o prietena cu care se intelegea bine, pana intr-o zi cand a intalnit o alta fata. Omul s-a indragostit lulea de asa zisa „amanta”. Oscileaza intre prietena oficiala si amanta. Problema e alta. Acest amic si-a obisnuit amanta prost, cumparandu-i cadouri scumpe. Scopul lui e sa faca sex cu amanta, doar ca asta nu se lasa usor si invoca mereu ca ea isi iubeste prietenul. Doar cand ii cumpara cadouri scumpe, abia se lasa atinsa.

Deja apar cateva intrebari. De ce amanta iese cu amicul meu, daca ea iubeste pe altcineva? Scopul ei in viata sunt doar banii?

Eu ma gandesc ca amanta amicului e foarte materialista si cred ca l-a transformat intr-un catelus. Il tine doar pentru cadouri si bani, iar poftele si le face cu prietenul ei.

Ca telenovela sa fie completa, prietena oficiala a amicului i-a dat libertatea sa se vada cu cine doreste. A aflat de amanta lui, stie chiar tot ce s-a intamplat intre amic si amanta, stie de cadouri etc. Cu toate acestea, amicul cu prietena se iubesc in continuare si din spusele lui, parca mai mult ca pe vremuri. Si totusi, prietena amicului a iesit si ea cu un prieten al ei, dar nu se stie daca e amant.

El nu vrea sa renunte la „materialista”, nu vrea sa renunte la prietena lui si eu cred ca nici el nu stie ce doreste de la viata. Scopul sau acum este sa faca sex cu amanta inainte sa se desparta de ea. Se gandeste ca a cheltuit prea mult pentru nimic. A investit intr-o afacere non-profit.

Eu i-am spus sa renunte la „materialista” si sa-si vada de viata alaturi de prietena lui care tine la el. Tind sa cred ca acel prieten cu care a iesit prietena lui, e doar un prieten. El scapa de o cheltuiala in plus si prietena lui face dragoste din placere nu pentru bani.

Voi cum il sfatuiti pe amicul meu? Ce sa faca cu amanta pentru a-si duce pana la capat scopul?

You may also like

În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Şi el are telefon
Problemele cotidiene

3 Responses

  1. o adevarata telenovela..:)) Eu una zic sa isi vada de treaba lui si sa ramana cu prietena lui. Si daca o sa dea cu picioru’ la o relatie de lunga durata care automat implica mai multe, pentru „one night stand”, atunci chiar e putin sarit de pe fix. Fraier e acum ca a facut toate poftele amantei, dar mai bine ramane cu atat, decat sa o faca si mai lata sa ramana si fara una si fara alta. Reaminteste-i ca nu tot ce zboara se mananca..asta in caz ca a uitat….:P In fine…fiecare cu alegerile lui … Eu doar mi-am spus parerea..:P

  2. Ionuţ Bunescu

    Să mă scuze al tău prieten… Dar, dacă i-a făcut deja cadouRI şi s-a ales doar cu o mână pe sâni/fund … e cam fraier :)) E ca în bancul ăla cu băieţelul de 6 ani care s-a dus la o curvă să îi facă toate poftele… Copilaşul s-a lăudat apoi tatălui că a lins-o şi pe o parte şi pe cealaltă… de 3 ori.

    Suspansul dispare.

    Târfuliţa îi întinsese Nuttela pe 3 felii de pâine.

    Întrebarea de final – Câţi ani are al tău prieten [ de fapt ca la ce vârstă se comportă… Pt că şi eu făceam cadouaşe pe clasa 10-a unei boboace frumoase şi… primeam pupici… asta timp de juma de an

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Buget de austeritate

Cu criza asta am trecut la buget de austeritate. Mi-am facut calculele si am taiat de pe lista tot ce...

Închide