24
Feb
2009

O zi lunga si frumoasa

Am inceput bine saptamana. Dupa o noapte nedormita, ca asa cinefil cum sunt m-am uitat la Decernarea Premiilor Oscar, a urmat o zi lunga si frumoasa alaturi de prieteni, oameni interesanti si foarte multa lume noua.

Prima oprire a fost, la orele 12.00, la Orange Concept Store unde a avut loc evenimentul AdRevolution 4 – prima zi.
De 4 ani încoace, ADVICE Students trăieşte publicitar prin AdRevolution. Vino la AdRevolution 4 să afli tot despre mediile de promovare folosite în campaniile de astăzi. Un spot curios, un print excentric, o reţea socială nebună, un panou pragmatic, un blog tupeist, un eveniment meschin, o inovaţie optimistă.
Când? 23-27 februarie. Unde? Orange Concept Store. Intrarea e liberă, ia-ţi şi prietenii. Gata, ai ajuns? Hmm, agitaţie, zâmbete, speranţe, curaj, efort, pasiune. Întrebări şi răspunsuri, oameni mari şi cei mici. Respiri advertising, e peste tot. Îţi place. Mai vrei. Vii şi mâine.
Luni, 23 februarie - ONLINE DAY
ORA 12:00 - Social Networks & Blogs
ORA 15:00 - Advertising viral

Lume multa, lume noua, multe fete frumoase si putina lume cunoscuta. M-am intalnit cu Carmen, Corina, Cristina, Lucian, „magicianul” Bimus si Florin Avram, alaturi de care am petrecut toata ziua. Am mai socializat cu Mihai-Irinel (bafta la Londra), Adrian Soare (multumim de invitatie) si Bobby Voicu. Am cunoscut-o si pe Phoebs (incantat).

Evenimentul a fost interesant si constructiv, cred, pentru multa lume, chiar si pentru mine. S-a discutat despre bloguri, retele sociale, marketing, virale, publicitate etc. Am vazut multa lume tanara interesata de fenomenul „blog”, despre monetizarea proiectelor din online, cum sa faca un viral sau o campanie publicitara. Felicitari organizatorilor. Mai multe detalii la yoyolino.

Dupa ce s-a terminat prima zi de AdRevolution 4, gasca de nebuni s-a indreptat cu pasi repezi spre KFC, foamea ne mana de la spate. Eu mi-am comandat un snack box cu crispy si cam atat ca nu mai aveam bani la mine. Bimus ne-a facut un numar de iluzionism cu 2 paie. Sa-l puneti si voi sa-l faca:D.

Seara s-a terminat cu un impresionant spectacol de iluzionism si magie tinut de trupa „Magic Art Show” la teatrul Nottara. Va recomand sa mergeti la acest spectacol cand va mai avea loc. Se merita. Ii multumim lui Adrian Soare pentru invitatie.

Cam asta a fost ziua de luni. Sa vedem ce va urma.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Blogger face – Sorin Rusi
World Blogging Forum 2009 – în imagini – a doua zi
World Blogging Forum 2009 – în imagini – prima zi

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Castigatorii Premiilor Oscar 2009

In aceasta noapte am stat si am urmarit pe HBO, intr-o transmisiune LIVE, decernarea Premiilor Oscar 2009, editia 81. Lista...

Închide