1
Sep
2009

Oaia neagra

Mda, recunosc că sunt „oaia neagră” şi că am dat peste cap o rezervare în Deltă. Din x motive, am renunţat la plecarea în Deltă, iar acest lucru a dus la un val de discuţii şi stricări de relaţii. Poate am fost „oaia neagră” în mai multe situaţii şi o recunosc. Am zis de multe ori că ajung într-un loc şi n-am mai ajuns. Uneori planurile nu sunt după cum vrem noi, mai depindem şi de alţii. Nu este suficient doar să ne dorim, trebuie să şi putem.

Mereu am evitat să-mi fac planurile pe termen lung, tocmai din aceste motive. Mereu pot apărea probleme şi totul se năruie. Îmi cer iertare, în faţa tuturor, dacă am gresit faţă de ei şi promit ca pe viitor să nu mai fac promisiuni pe care nu le pot onora. Ştiu că este vorba de imaginea şi credibilitatea mea in joc, am greşit, acum suport consecinţele.

Nu este un obicei să fiu „oaia neagră” şi nici nu-mi doresc. Încă o data mi s-a demonstrat că planurile făcute din timp, nu se pot duce până la capăt. Distracţie plăcută celor ce merg mâine în frumosul colţ de ţară. Eu ramân pe baricade.

You may also like

Să donăm sânge
Ghid de citire al acestui blog
Un stomatolog?
Cum se fac angajările…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
SkyEurope în faliment

Compania low-cost SkyEurope, cu sediul la Bratislava, a suspendat, începând de azi-noapte, toate zborurile sale. Compania s-a confruntat cu mari...

Închide