15
Sep
2009

Offline 2.0 – un succes

Prima ediţie Offline 2.0 a fost cu mult peste aşteptările mele. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar nu mă aşteptam să fie atât de frumoasă. Nu ştiu dacă organizarea, locul ( Pizza Hut Dorobanti! – Calea Dorobanti nr.5-7, sect1, vizavi de ASE) sau oamenii au făcut din acest eveniment un succes, cert este că toată lumea a socializat cu toată lumea şi parcă nu se mai săturau.

Am cunoscut persoane noi şi fete simpatice  (Oana Benga, Andreea Burlacu, Andrada Stoica, Ligia Adam etc), am întâlnit persoane pe care nu le mai văzusem de la RoBlogfest 2009, am fost bucuros când am dat mâna, pentru prima dată, cu persoane care spuneau că mă ştiu din online. Eu unul am încercat să schimb câteva vorbe cu fiecare, să povestim, să râdem şi să glumim, adică să ne simţim bine. Am socializat şi cu chelnerii, că şi ei sunt oameni:).

Multumim organizatorului, Sorin Tudor, pentru această seară minunată şi pentru faptul că a făcut acest eveniment cu scop principal – socializarea în offline. Felicitări şi echipei PR365 pentru organizarea Offline 2.0 şi împreună au făcut să ne simţim bine. A fost ca la nuntă, fără miri şi fără lăutari.

Sper ca fotografiile de mai jos să confirme cele spuse de mine mai sus.

Păreri la cald şi fotografii găsim şi la: Mihai Voiculescu, Cristian Voiculescu, Sabina Cornovac (arhiva), Cristi (Piticu) şi lista e deschisă.

You may also like

Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
#papanasimeeting – cei mai tari papanaşi
Weekend de decembrie 2009
45 de copii fericiţi – Smile 2009 la final

18 Responses

 1. Pingback : Offline 2.0 – un real succes | ~» swaMp blog «~

 2. Pingback : Offline 2.0, un eveniment social foarte tare | VictorDulu.Ro Blog Personal Despre Orice , Oriunde , Oricat , Oricum Blogul cu 4 Ouri

 3. Swamp, am salivat dupa acel desert, dar mai aveam si treaba + piciorul care nu ma lasa. Oricum a fost bine si m-am simtit extraordinar inconjurat de oameni minunati:)…TOTI!

 4. OanaBenga

  Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut si sper sa ne mai vedem, in spatiu „organizat” sau nu, planificat sau nu 🙂 am ratat after party-ul, dar data viitoare eu il incep :-)))

  va imbratisez pe toti!

 5. Pingback : Post #offline20 | Sunt tânăr, doamnă, tânăr !

 6. Pingback : Offline 2.0 – Câteva minute cu B...

 7. Alexa

  Si cum, ati putut sa mancati ce vreti de la Pizza Hut pe gratis? Uaaau 😯 Pai la cat de bune sunt pizzele alea imi pare rau ca nu sunt si eu bloggerita… Si cum era, ati avut voie la o portie sau la oricate? Sunt impresionata.

 8. Dora

  Faine poze. Se vede ca v-ati distrat de minune. Apropo, cum e la Pizza Hut Dorobanti, ca parca l-au renovat de curand? Eu am fost pana acum doar la cel de pe Mosilor.

 9. Pingback : A fost si offline20 | pr365.ro

 10. Alexa

  Am fost la Pizza Hut Dorobanti vara asta si arata foarte bine. Dupa renovari as zice ca e un restaurant de lux. Si nu exagerez. Imi place si terasa. E foarte spatioasa. Poate imi fac nunta acolo! :))

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Alegeri prezidenţiale 2009 – un altfel de sondaj

Aşa se va alege preşedintele în România în 2009. Conform sondajului, nici un candidat nu a scapat neatins de roşii....

Închide