18
Aug
2009

Olimpiada 2.0.1

A început Olimpiada 2.0 – ediţia 1.

Ce este Olimpiada 2.0? Olimpiada 2.0 este o competiție online care își propune să pună în valoare abilitățile pe care participanții le au în domeniul relațiilor publice. Are două probe principale – Blogging și Microblogging (probă desfășurată exclusiv pe Twitter.com și Cirip.ro).
Când se desfăşoară Olimpiada 2.0? Prima ediție a Olimpiadei 2.0 se desfășoară în perioada 17 august – 4 septembrie 2009. Jurizarea activității participanților va avea loc în perioada 5 septembrie – 13 septembrie 2009, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 14 septembrie pe site-ul pr465.ro.
Cine organizează Olimpiada 2.0? Agentia OnMedia si pr365.ro.
Care sunt premiile? Valoarea totală a premiilor este de 44 milioane lei vechi; premiile constau în vouchere KFC valabile în orice restaurant KFC de pe întreg cuprinsul țării, valabile pe o perioadă de o lună calendaristică (de la data eliberării). Deci totul se face pentru câteva mese gratuite la KFC?

Citind regulamentul, am constatat că se pot face înscrieri şi dupa 16 august, dar trebuie să trageţi tare să recuperaţi terenul pierdut în faţa celor care s-au înscris până la 16 august. Spor la comunicare şi la mâncare după!

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Valea Oltului – serpentine – şi masa de la DADA
Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Webstock 2010 – un online tanar

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cum câştigi un laptop Acer Aspire AS5516-5474?

Nu trebuie decât să participi la concursul online lansat de Mugur Frunzetti. Interesant premiul şi se poate câştiga destul de...

Închide