10
Iun
2011

„Opriţi genocidul din Siria!” Cum?

În zona Unirii se află instalat un cort şi pe care sunt afişate mai multe mesaje legate de răboiul din zona Siriei. Mă rog, eu nu mă mai uit la ştiri de multă vreme. Deci nu stiu ce se întâmplă în ţara cu pricina. Însă mi-a atras atenţia mesajul „Opriţi genocidul din Siria!

Aici am 2 lucruri de comentat şi interpretat:
– România a pornit un genocid şi nu ştiu eu? Modul în care a fost afişat mesajul, îmi induce ideea că cineva din România s-a apucat de lucruri nesimţite, iar sirienii solicită să fie oprit masacrul. – Acum revenind la realitate, nu cred că acesta e mesajul pe care doresc ei să-l transmită.

– Bun, Siria ştiu că se află într-o zona de conflict şi se pare că se solicită ajutorul nostru. Cum putem să oprim NOI genocidul din Siria? Parcă nu-l văd pe Băsescu să se ducă şi să dea cu pumnul în masă ca să se oprească războiul. Nici nu-mi pot imagina români care să iasă în stradă pentru ceva care n-are legătura cu România…

Recunosc, n-am stat de vorbă cu cei de acolo. Mă gândesc că poate fi şi o campanie pentru strângere de fonduri, poate donări de sânge. Dar şi la acest capitol România stă extrem de prost. Românii nu prea donează de fel…Greu scoţi 2 EUR de la fiecare!

Deci până la urmă care este scopul acestui cort? Au fost şi alţii în război şi n-am văzut astfel de campanii pe meleagurile noastre…Ceva îmi scapă! Dacă aveţi informaţii, chiar vă rog să lăsaţi comentarii…

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

1 Response

  1. Mihaela

    Guvernul sirian a interzis Crucii Rosii sa ajute refugiatii, ranitii etc. probabil campania pe care ai vazut-o tu are un astfel de scop.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Concert Scorpions la Bucuresti – 9 iunie 2011 (poze/video)

Am fost la primul meu concert Scorpions în România şi, din păcate, ultimul. După cum bine ştiţi, trupa se află...

Închide